MENU

De speed pedelec is de perfecte vervanging voor je...

Moederdag: maak het zelf, net als vroeger

lowlander

april 14, 2019 reageren (3) Views: 2302 Gadgets Iwonka Barton

Zonnetje, biertje en eigen gekweekte garnering in de tuin!

Het zonnetje begint zich steeds meer door de wolken heen te wringen, wat ervoor zorgt dat wij vrolijker, actiever en ‘gepassioneerde drinkers’ worden. Botanisch brouwer Lowlander weet hier wel raad mee; met hun Grow Your Own Garnish kits groeien thuistuinders een eigen garnering voor Lowlander’s laag-alcoholische bieren (2,5%). Met de frisheid van bier en het karakter van premium soda zijn deze bieren net even anders.

Lowlander Beer is een bekroonde brouwerij uit Nederland – letterlijk de Lage Landen of Lowlands. Elk van hun botanisch gebrouwen bieren heeft een uniek verhaal en unieke smaak. Lowlander’s “Chief Botanical Officer” Frederik Kampman werkte jaren in brouwerijen en gin- en jenever distilleerderijen, zowel in Nederland als over de grens.

Tuinier voor eigen bier

Lowlander daagt uit: tuinier voor eigen bier. De groeikits liggen klaar bij deelnemende barretjes om een zonnig – maar niet té zonnig – plekje op balkons, dakterrassen en vensterbanken te claimen. Wanneer de zaadjes geplant zijn kunnen thuistuinders zich registreren via de link op de kit. Zij ontvangen hierbij een persoonlijke voucher. Wanneer de plant volgroeid is nemen zij hun voucher en munt mee naar een van de deelnemende barretjes voor een beloning van botanisch bier (2,5%) van Lowlander. Uiteraard gegarneerd met de zelfgekweekte munt.

lowlander

Een echte tuinier voor eigen bier heeft ook wel een aantrekkelijke werkplaats nodig. Tafels voor buiten vind je in allerlei soorten en maten, zo kan je vast een werkplaats maken in jouw tuin die bij jou past! Leuk projectje toch? Daarnaast is het sowieso wel handig om een lekker tafeltje buiten neer te zetten, gezien het de komende week ook gewoon weer 20 graden wordt! Tijd om weer heerlijk buiten te eten en Lowlander biertjes te drinken natuurlijk…

Alternatief voor Radler

Wat de bierpioniers van Lowlander zo bekend maakt, is het gebruiken van botanicals. En het mooiste hieraan is, is dat in hun nieuwste bieren deze kruiden, specerijen en vers fruit een hoofdrol krijgen. Dit alternatief voor Radler smaakt niet alleen anders, maar wordt zelfs heel bijzonder geserveerd. Denk aan een tumbler gegarneerd met verse munt. Hmmm….

Wacht niet te lang, er ligt een beperkt aantal Grow Your Own Garnish kits klaar bij verschillende bars zoals Hotel Buiten en Circl in Amsterdam, Parqiet en Aloha in Rotterdam, De Botanist in Breda, Café Bakker in Tilburg, Mr Mofongo in Groningen, Hete Kolen in Amersfoort, Clichee in Maastricht en Soul Kitchen in Eindhoven. Kijk op de site voor de deelnemende locaties.

Tags: , , , , ,