MENU

Festival inspiratie: Amsterdam Open Air

Beleef Kingsnight @ C. Amsterdam

april 20, 2019 Reageren (1) Views: 1038 Events Larissa Hendriks

Festival inspiratie: Chin Chin Fest

Oh wat hebben we vorig jaar genoten van dit festival! Als kleine kinderen renden we rond op het festival terrein met waterpistooltjes, vermaakten ons met reuze Jenga en uiteraard deden we de nodige dansjes op de beste hitjes. Het was een groot succes en gelukkig komt Chin Chin terug met een tweede editie van het Chin Chin Festival!

Op zaterdag 6 juli vindt de tweede editie van Chin Chin Festival plaats bij de Tuinen van West in Amsterdam. Het festival is verspreid over zes podia en biedt dit jaar weer een diversiteit aan artiesten zoals; Benny Rodrigues, The Partysquad (LIVE), Adje (LIVE), DJ Irwan, Sunny & Alamaison, DJ Abstract, Makossa en Pablo Discobar Soundsystem.

Chin Chin Family

Ook dit jaar zijn de vaste partners van Chin Chin van de partij: Dynasty, Terug Naar Toen, Cirque Du Zo Leip & LOCO, Friday Freshness & Geroezemoes, Disko en MIMI. Al vanaf dag één zijn zij onderdeel van de Chin Chin family en wij zijn blij toe! Wekelijks vullen zij de clubavonden in de Chin Chin Club en 6 juli vermaken zij ons met setjes op het festival.

Op Chin Chin festival, waar de elementen eten, spelen en dansen de basis vormen, kunnen bezoekers zich te midden van bloesembomen onderdompelen in oriëntaalse sferen. Daarnaast biedt het festival een markt Asian streetfood aan van lokale ondernemers, een Chin Chin speelarea, een zweefmolen en een karaoke.

Het programma loopt uiteen van old & new skool hiphop, sexy R&B hits, classic house en funky disco knallers. Er kan onder meer gedanst worden op Benny Rodrigues, Makossa, The Partysquad (LIVE), DJ Abstract, Pablo Discobar Soundsystem, dj-duo SUNNY & Alamaison, Adje en DJ Irwan. Terwijl acts als Quique LIVE, Def Rhymz, Walter Looks Juvanice & Jake Tarry, The Happy Feelings en vele anderen de rest van de line-up aanvullen. Wij hebben er zin in!