MENU

Festival inspiratie: Chin Chin Fest

Het 909 festival; uniek en karakteristiek!

april 24, 2019 reageren (2) Views: 2128 Events Djoy Boer

Beleef Kingsnight @ C. Amsterdam

Been there, done that and seen it all de afgelopen jaren tijdens Koningsnacht? Spendeer deze speciale avond dan dit keer in C. Amsterdam, succes gegarandeerd! Een eclectische mix van high-end cuisine, de meest uitzonderlijke cocktails en de beste dj’s doen de grenzen tussen restaurant, bar en nachtclub vervagen.

De high end beleving die de gasten van C. Amsterdam normaal gesproken ervaren zorgt ervoor dat ze hier terug blijven komen. Ook staat C. Amsterdam bekend om de subtiele verschillen in smaak en textuur van het eten uit het restaurant dat op verschillende temperaturen wordt bereid. Dat is een van de redenen dat het restaurant in de top 10 van de hoofdstad staat. Tijdens Koningsnacht wordt C. Amsterdam omgedoopt tot een speelplaats van de stedelijke royalty’s van Amsterdam. Een nacht om nooit meer te vergeten (of juist wel…) met de absolute top van de cocktailscene, high-end dining en live dj’s.

Buikjes vullen

Koningsnacht wordt in C. Amsterdam om klokslag 19:00 uur afgetrapt met een ‘cocktail connection’. Hierbij worden gasten verwelkomd met een amuse, gecombineerd met een eerste klas cocktail van de head bartender: Milos Stanisic.

Voor de echte liefhebbers heeft de chef een 5-gangen menu samengesteld met bijpassend wijn- of cocktailarrangement, tafelwater en brood. Alleen deze Koningsnacht geldt een speciaal tarief! Nu kan je voor maar € 95,- genieten van het chef’s menu met wijn. Voor de cocktailvariant leg je net ietsje meer neer, voor € 120,- besteed je een avond in cocktail heaven.

Dansjes doen

Vanaf 22:00 uur zullen de dj’s speciaal voor jou uit hun house en dance classics opgebouwde sets gaan draaien. Deze dj’s van dansvloericoon Eric Fender gaan hiermee tot 3 uur ’s nachts alle grenzen tussen high-end restaurant, wereldklasse cocktailbar en bruisende nachtclub doen vervagen.

A soulful night out for the people who have been there, done that and seen it all!”

Reserveer snel je plekje!

Wees ervan op de hoogte dat C. Amsterdam deze avond the place to be is en daarom een hoge opkomst verwacht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het diner en de avondgastenlijst. Zorg dat jij er sowieso bij bent en reserveer snel via info@c.amsterdam of bel 020-2103011!

Moet je toch iets meer op de centjes letten en wil je geen diner maar wel genieten van de absolute top van de Amsterdamse cocktailscene? Mail of bel dan ook zo snel mogelijk voor een plek op de avondgastenlijst. See you there!

 

Date: 26 april 2019

Location: C. Amsterdam (Wibautstraat 125, Amsterdam)

Diner: 19:00 uur (Arrangement 95 euro)

Party: 22:00 uur (guestlist only)

Reservations: info@c.amsterdam of 020-2103011

Tags: , , , ,