MENU

Waarom Bodypump zo goed voor je is!

Suikerriet

Suiker is goed voor je tanden: tandenborstel van suikerriet

april 28, 2019 Reageren (1) Views: 1508 Life Natalie Ribo

Na één cursus stoppen met roken met ‘Heel Holland Stopt’

Op maandag 2 september op festivallocatie Arenapark in Amsterdam organiseert Stichting Ik Stop Ermee ‘Heel Holland stopt’. In één cursus gaan maar liefst 5.000 rokers tegelijk stoppen. Na de vier-urige cursus, zul je geen zin meer hebben in een sigaret.  

Hoe pakken ze dit aan? Dat vroegen ons wij bij BLVD ook af! Wat we alvast kunnen vertellen is dat er geen hulpmiddelen, trucjes of enge plaatjes worden gebruikt. Ben je daarna niet gestopt? Dan krijg je ook nog eens je geld terug. Zo zeker zijn ze van hun zaak bij Stichting Ik stop Ermee.

Hoe laten ze je stoppen met roken?

Dé vraag die je je natuurlijk meteen afvraagt; hoe doen ze het? Ze gaan je niet uitgebreid uitleggen waarom je moet stoppen met roken. Dit weet iedereen wel. Tijdens de cursus wordt de kennis van de tabaksindustrie tegen de tabaksindustrie gebruikt. Hierin vertellen ze bijvoorbeeld wat roken allemaal met je brein doet en hoe roken precies werkt. Stoppen werkt natuurlijk niet in één keer. Deelnemers stoppen door middel van 2 stappen met 7 instructies. Na afloop ontvangen alle deelnemers per mail de cursus.

De beste cijfers

De cursus van Stichting Ik Stop Ermee heeft de beste cijfers van mensen die daadwerkelijk na de cursus gestopt zijn. Van alle deelnemers die hebben meegedaan aan de cursus is 68% na drie maanden nog steeds gestopt. De organisatie van het evenement is er zeker van dat je zal stoppen met roken. Alle deelnemers krijgen daardoor een niet-gestopt-geld-terug-garantie, ongeacht de reden waarom zij weer zijn gaan roken.

Het evenement ‘Heel Holland Stopt’

Wil jij graag stoppen met roken? Kom dan naar ‘Heel Holland Stopt’! De cursus is interessant, grappig en zelfs gezellig. Er worden drie collectieve rookpauzes georganiseerd en met lekker weer een gezellige barbecue. Uiteraard kun je tijdens het evenement nog gewoon je sigaretje roken. Een kaartje voor dit evenement kost 50 euro. Als je je bedenkt wat je kunt besparen door te stoppen met roken, heb je dit geld zo weer terugverdiend en alweer een hoop gespaard voor andere leuke dingen.

Voor meer informatie kun je met de organisator en oprichter van de stichting, Drs. Hugo Hairwassers contact opnemen. Dit kan via 020 7005113, 06-38241741 of via het mailadres info@ikstopermee.nl. Bekijk voor meer informatie de website van ‘Heel Holland stopt’. 

 

Tags: ,