MENU

Ga op ontdekkingsreis en vind jouw vintage pareltje

Wereld Whisky Dag: succes zit hem in het blenden

mei 10, 2019 reageren (5) Views: 948 Life Larissa Hendriks

Ooit gehoord van een City Spa?

Velen van ons Young Urban Potentials bezoeken maar bar weinig een heerlijke spa. Waarom? Vaak denken we al snel dat we daar een tijd voor moeten reizen… Weleda opent 3 City Spa’s in Den Haag, Rotterdam en Oegstgeest, toegankelijk en duurzaam ingericht waar jij jouw rust kan vinden in de grotere steden met massages en gezichtsbehandelingen.

Weleda is producent van 100% natuurlijke verzorgingsproducten. De missie van Weleda is het door te geven van de kracht van de natuur aan de mens. Geheel in lijn met Weleda’s holistische visie introduceren zij nu toegankelijk en  massages, gezichtsbehandelingen en workshops in Nederland. We zijn de eerste die dit concept mogen uitproberen. Indien succesvol, volgen andere landen in Europa, waaronder Duitsland en België.

Alsof je écht even weg bent

Het leek ons lastig, een spa midden in de stad waar mensen écht tot rust zouden moeten komen? Succes! Weleda heeft echter overal aan gedacht: stille behandelkamers die zo ontworpen zijn dat de rust en privacy optimaal gerespecteerd wordt, een gediplomeerd team van experts die de behandelingen uitvoeren en uiteraard de producten van Weleda zelf.

Ken je de 24h roll-on deodorants van Weleda al? Deze zijn 100% natuurlijk, vrij van aluminiumzouten, 24u effectief, hebben een antibacteriële werking, sluiten de poriën niet af en verstoren natuurlijke huidfunctie niet. Haal jouwe snel hier!

Wanneer je binnen komt in de behandelruimte mag je zelf aangeven welke geur uit de Weleda lijn jou het meest aanspreekt. Je krijgt alles te ruiken en uiteraard heeft ook de expert een advies voor je mocht je benieuwd zijn. De geur helpt bij het ontspannen en ook de manier van masseren brengt je op je gemak. De massageritmes zijn enerzijds door de aard van bepaalde planten geïnspireerd en anderzijds weerspiegelen zij de ritmes in het menselijk lichaam. Uit ervaring: dit werkt heel ontspannend en vertrouwd.

Voor iedereen die een me-time kan gebruiken

Tegenwoordig leven we allemaal in de haast, drukte en stress. Zelfs mijn ouders hoor ik nu roepen: “vroeger hadden we zoveel tijd! Dan gingen we zaterdags even de stad in, hoe kan dat toch weg zijn…”. Heel simpel: mobiele telefoons, internet, laptops en meer elektronica waar we maar al te graag zelf mee bezig zijn. Zowel zakelijk als privé. Kom weer even in balans zonder hiervoor de stad uit te hoeven door een Weleda City Spa tripje te plannen. Het is hun missie om iedere klant weer herboren naar buiten te laten gaan, dat klinkt als een heerlijke belofte.