MENU

Feeling yellow!

Adidas

Adidas lanceert nieuwe collectie: Home of Classics

mei 14, 2019 Reageren (1) Views: 2387 Fashion Larissa Hendriks

De veelzijdige nieuwe collectie van Barbour, voor jouw Hollandse zomer

We houden van kledingmerken die zowel voor mannen als voor vrouwen een toffe collectie in de aanbieding hebben! Barbour is een van deze merken die we graag even belichten op ons uniseks platform. En laat dit merk nu net een kleurrijke nieuwe collectie Spring/Summer hebben gelanceerd!

In 2019 viert Barbour zijn 125-jarig jubileum, een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. Nog altijd staan ze sterk, groeien mee met de trends, waarbij zij wel hun authenticiteit bewaken. Een merk trouw aan haar roots, top!

Gedetailleerd, kleurrijk en licht in gewicht

Unieke details, kleurrijke combinaties en lichtgewichtjes voor in de warmere zomermaanden. Maar laten we het eerst even over de kwaliteit hebben, dat is immers ook wel het benoemen waard! De items zijn gemaakt met een nieuwe speciale mix van wassen en oliën. Hierdoor is de kleding lekker licht, maar toch ben je goed beschermd tegen wind en regen. Ideaal voor ons Hollandse lente en zomer weertje dus!

Voor de mannen

Voor de eerste keer lanceert Barbour een lente / zomer-collectie van de herenlijn “Made for Japan”, waarin de klassieke stijlen van Barbour worden gecombineerd met een esthetische Japanse vormgeving. Het klinkt niet alleen heel goed, dat is de collectie ook. Een moderne maar toch klassieke uitstraling, een stijl voor zowel een avondje een drankje doen als op de werkvloer.

Naast de Made for Japan, zijn er ook nog andere lijnen met toffe nieuwe items toegevoegd aan de collectie voor de lente en zomer. “Tartan”, deze lijn is al sinds het begin van de start van het bedrijf erbij gebleven, een afstammeling uit 1894 dus en nog steeds populair genoeg! De Nautical collectie is geïnspireerd door het scheep historisch erfgoed en het zeevarende verleden van Barbour. Oprichter John Barbour richtte in 1894 zijn eerste winkel op in South Shields in het noordoosten van Engeland. Hij bood kleding aan voor zeelieden, vissers, riviermenners en havenarbeiders om hen te beschermen tegen het slechtste weer in de Noordzee.

Voor de vrouwen

Wanneer we het hebben over de jassen, kijken we direct naar de stijlvolle items in de 4 Oz van Barbour. De essentials van dit seizoen! Ook hier weer lekker licht en dus perfect voor in de komende maanden. Naast deze collectie is ook de Tartan beschikbaar voor de vrouwen, alleen dan is de collectie gevuld met jurken! De kleuren zijn ingetogen met navy, ijswit en off-white in de hele collectie met knallen van lichtroze en zacht goud voor die vrouwelijke touch. Perfect voor een lunch in de stad of een slimme casual look voor het weekend. De Coastal-collectie heeft hetzelfde verhaal als de Nautical collectie bij de mannen. De t-shirts hebben hierin bijvoorbeeld speelse maritieme motieven.

Nu het gedeelte waar we je niet bij kunnen helpen: het uitkiezen!