MENU

Sprankelende combinaties van food en cocktails

Festival inspiratie: Verknipt

mei 24, 2019 Reageren (1) Views: 1315 Events, Food, Life Larissa Hendriks

Jouw vrijmibo op het stadsstrand van Amsterdam

Middenin het heerlijk hectische maar fijne Amsterdam zit een bijzonder pareltje verstopt. Een plek waar je kan ontsnappen van die drukke wegen, vervelende stoplichten en overvolle terrasjes bij mooi weer in de binnenstad. Het plekje in Amsterdam waar je wel de hele middag en avond kan genieten van het zonnetje totdat deze uiteindelijk onder gaat. 

Trek snel jouw meest hippe strandoutfit aan en maak kennis met Standzuid! Op enkele meters verwijderd van de RAI en de Noordzuidlijn ligt ons favoriete Amsterdamse stadsstrand verstopt! De enige plek in Amsterdam waar je een optimale beach vibe kan krijgen.

Voor jou is er altijd plek

Stiekem waren we aan het twijfelen om dit artikel te plaatsen, want straks wordt onze hidden gem flink ontdekt en komt heel Amsterdam volop naar Strandzuid! Toch konden we het niet van jullie verborgen houden en er is dan ook genoeg ruimte voor iedereen. Met een terras voor aan het meer met uitzicht op het Beatrix park en een zandbak achter met strandstoeltjes, hangstoeltjes en desnoods handdoekjes in het zand. Tot slot geniet je het best samen!

Blijf je eten?

Na een hele middag met een drankje en hapje als nacho’s of een broodje met lekkere smeersels, kan je net zo goed blijven hangen om te genieten van een culinair hoogstandje. Strandzuid combineert de all time favourites met de laatste culinaire twist en trends. Van de klassieke Ceasar tot Marokkaanse tajine en watermeloen sashimi tot een hele gegrilde zeebaars. Dit terwijl zomerse terrasbieren, biologisch fris en een selectie aan wijnen voort zullen vloeien!

 

Links de vissalade en rechts de zoete aardappel… Zo lekker!

Strandzuid is dus een plek waar je kunt bijkomen, relaxen en waar je het zalige gevoel van de kust terug kan vinden. Wil je rust in je hoofd? De spanning uit je lijf? Dan zit je hier helemaal goed! Eenmaal aangekomen bij Strandzuid zal je al die stress van ons leuke maar drukke Millenial leven meteen de rug toekeren. Hoppakee… Voetjes in het zand, zonnebril op je neus, cocktail in je hand en optimaal genieten van deze heerlijke beach vibe!

Bestel via jouw app en blijf genieten in de zon!

Daarnaast hoeven zonaanbidders bij Strandzuid ook geen zonnestraal meer te missen. Want met de Jamezz app kun je namelijk gemakkelijk vanaf je strandbedje bestellen. Hoe chill! Dus download de app, scan de QR-code van de tafel en die refill komt binnen no time weer aanwaaien.

Naast al deze zaligheid, organiseren ze ook nog vele leuke feestjes en activiteiten bij Strandzuid. Dus hou de website, Facebook of Instagram in de gaten. Want geloof me! Deze zomer wil jij Strandzuid echt niet missen.