MENU

Jouw vrijmibo op het stadsstrand van Amsterdam

Vega festivalfood: AOA is changing the game

mei 24, 2019 Reageren (1) Views: 2452 Events Natalie Ribo

Festival inspiratie: Verknipt

Na vier uitverkochte edities keert Verknipt Festival op zaterdag 22 juni terug naar dé magische locatie Strijkviertel in Utrecht. Deze locatie is een perfecte plek voor een heerlijke festivaldag: groen, water en een strandje om even lekker te chillen.

Ben jij een fan van verschillende muziekstijlen? Perfect! Door de zes verschillende stages is er een ruim aanbod aan muziek stijlen. Beeld jezelf alvast dansend voor in de mooie omgeving op onder andere: Boys Noize, Benny Rodrigues,Olivier Weiter en nog veel meer. Bekijk hier de gehele line-up.

De organisatie Verknipt

Op de Verknipt festivals wordt er voornamelijk techno en house/tech-house muziek gedraaid. Door de gehele organisatie in combinatie met de beste muziek zorgt Verknipt voor een ervaring die je niet snel zal vergeten. Naast hét grote verknipt festival in Utrecht op 22 juni, is er ook een Hemelvaart boat special in Amsterdam en een Wonderland Festival Outdoor. De ultimate focus van verknipt is innovatief zijn. Hun visie luidt dan ook: “Nothing is mandatory, everything is possible”.

Hoogtepuntjes uit de line-up: Eats Everything, Fatima Hajji, Boys Noize, Franky Rizardo, Solardo, Headstrong, SNTS, Benny Rodrigues, Guy J, Henry Saiz, Miss Djax, Olivier Weiter, Luuk van Dijk, Noneoftheabove, ANOTR

Win kaartjes!

Sta jij ook te springen om 22 juni los te gaan op Verknipt festival? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij mogen namelijk 4×2 kaarten weggeven. Je hoeft hiervoor alleen maar jouw festival maatjes te taggen op onze Facebook pagina onder het bericht van Verknipt festival. Like je daarbij ook even de pagina? Extra winkans! Gelukkige winnaars krijgen van ons een berichtje als ze gewonnen hebben.

Heb je niet gewonnen en wil je toch graag een kaartje? Klik dan hier om jouw kaartjes te bestellen.

Tags: , ,