MENU

Vega festivalfood: AOA is changing the game

Ontdek het event: KUNST IS FISSA 

juni 17, 2019 reageren (2) Views: 2168 Events Iwonka Barton

Festival inspiratie: Elrow Town Amsterdam

Wel eens bij een ‘Elrow’ feestje geweest? Je ziet de gekste creaties, de mooiste versieringen en het meeste confetti! Daarom houden zoveel festival fans van Elrow. Naast het hosten van stages op andere festivals hebben ze ook een eigen festival in Nederland: Elrow Town Amsterdam. Deze vindt voor de tweede keer plaats in Nederland op 7 september!

Na een geweldig ADE-feest is Elrow Town terug op 7 september 2019 voor het tweede Elrow Festival in Amsterdam. Je kan weer een uitbundige Elrow ervaring verwachten met onder andere levendige acteurs, trapeze-artiesten, een heleboel confetti, nostalgisch speelgoed en steltenlopers. Dit allemaal gecombineerd in een gekke wereld. Verwacht het onverwachte en geniet totdat de zon onder gaat!

Confetti overal

Kleuren alsof er een regenboog tevoorschijn komt, pats ineens komt het met bakken uit de lucht. Zo veel heb je het nog nooit gezien. Kleurrijke confetti in grote vlokken, zo zwaar als regen in een dramatische film. Om je heen dansen steltlopers in kostuums en papier-maché poppen van drie meter hoog. Het mooiste om te zien, zijn toch echt de mensen die met z’n allen grijpen naar hun telefoons. Je vergeet bijna waar je bent, of dat er nog muziek aan staat door al het overweldigende om je heen. Laten we zeggen; een vuurwerkshow is er niks bij 😉

Alleen in 2017 al werden er 105 shows gegeven, in 24 landen. De shows en de twee festivals trokken wereldwijd 1,8 miljoen bezoekers, waarover in totaal 25 ton aan confetti werd uitgestrooid. Amsterdam is de derde stad ter wereld waar het Elrow Town Festival voor het eerst neerstrijkt in 2018.

Op het puntje van je stoel

De line-up wordt op woensdag 19 juni bekend gemaakt dus houdt de Facebookpagina en website van Elrow goed in de gaten!

“Ik denk dat Elrow succesvol is omdat we iets anders doen dan andere feesten. Elders draait het om dj’s, bij ons om de ervaring.”
Juan Arnau junior, directeur van de Spaanse feestorganisator

Wees er snel bij met de tickets…

Wil jij ook deze Spaanse madness ervaren? Koop dan snel je ticket want alleen de finals zijn nog beschikbaar!

In 2019 verhuist Elrow Town naar het schitterende Havenpark in West waar ruimte is voor nog meer stages en nog meer feestgangers. Voor de trouwe fans dus even een wake up call aangezien het festival vorig jaar in Noord plaatsvond.

Welkom bij de droom die Elrow Town Festival Amsterdam 2019 heet.

Tags: , , , ,