MENU

Festival inspiratie: Elrow Town Amsterdam

Een gezond festival: Healthy Fest Weekend

juni 21, 2019 Reageren (1) Views: 1730 Events Natalie Ribo

Ontdek het event: KUNST IS FISSA 

In samenwerking met kunstenares Elysanne Schuurman viert Restaurant BAUT op 21 juni de eerste editie van KUNST IS FISSA. Het programma zal bestaan uit gevarieerd voedsel, drank, dans en kunst waarin het vrouwelijk lichaam met al haar sensualiteit wordt gevierd.

KUNST IS FISSA is een samenwerkingsproject tussen BAUT en diverse kunstdisciplines. Het Amsterdamse pop-up restaurant BAUT staat bekend om haar excentrieke interieur gevuld met absurdistische eyecatchers. Het past in het dna van dit ‘moving circus’ van Michiel van der Eerde, momenteel in haar zesde pop-up locatie; de historische Magdalena Kapel aan de Spaarndammerstraat, om ook kunst te verbinden met een culinaire ervaring. KUNST IS FISSA is daar het resultaat van. Op 21 juni wordt de kick-off verzorgd door Illustrator, kledingontwerpster Elysanne Schuurman.

Nieuw concept bevredigt alle zintuigen

Het werk van Elysanne Schuurman laat zich omschrijven als een permanent onderzoek naar het vrouwelijke lichaam, met een focus op de kracht en de sensualiteit van de vrouw, het lichaam en de digitale wereld van nudes. Haar werken zullen tijdens de eerste editie van KUNST IS FISSA geëxposeerd worden. Een aantal nieuwe werken zijn speciaal voor deze avond gemaakt. De culinaire invulling van BAUT sluit naadloos aan op de expositie, in de vorm van een drie-, of viergangen chef’s menu met sexy, vrouwelijke en kleurrijke gerechten. DJ Emma Walch verzorgd de muzikale invulling. Ervaar de feestlijke prikkels die dit evenement je zal bezorgen, het heet niet voor niets: KUNST IS FISSA!

Data en prijzen ‘Kunst Is Fissa’

Het evenement vindt plaats op 21 juni 2019 van 18:00 tot 23:55. Je kunt kiezen uit een 3 gangen menu van 32,50 euro of een 4 gangen voor 39,50 euro. De expositie is gratis te bezoeken. Wil je meteen reserveren? Klik dan hier.

Tags: ,