MENU

Een zorgeloos fietsseizoen: voorkom dat je fiets wordt gestolen

Het veelzijdige Boedapest ontdekken als een local

juli 16, 2019 reageren (2) Views: 1441 Gadgets Natalie Ribo

Gadget alert: ontdek de HUAWEI P Smart Z

Voor je het weet is jouw abonnement verlopen en is het weer tijd voor een nieuwe telefoon. Maar welke mobiel kies je deze keer? No worries, je bent niet de enige met deze struggels!

Om je een klein beetje te helpen introduceren wij je de HUAWEI P Smart Z 2019. Een smartphone met zeer weinig randen maar mét uitschuifbare camera en Full HD beeldscherm. De focus bij dit toestel is gericht op studenten en young professionals en combineert geavanceerde technologie met een voordelige prijs. Deze HUAWEI heeft een energie-efficiënte Kirin 710F chipset en beschikt over AI-fotografie, lange batterijduur, gedetailleerde graphics en wordt aangestuurd door het EMUI 9 besturingssysteem.

Slimme functies

Ben jij een echte gamer en stream jij graag video’s? Dan is dit toestel echt een aanrader. Dankzij het verplaatsen van de camera, speaker en omgevingslichtsensor en een 19.5:9 beeldverhouding heeft P smart Z 2019 een screen to body ratio van maar liefst 91%. Met een 2340 x 1080 Full HD beeldscherm en 391 pixels per inch is het beeldscherm super helder en kun je alle details kraakhelder zien. Netflixen op je mobiel is hierdoor geen probleem!

Het maken van dé perfecte selfie

De meest unieke foto’s worden vaak gemaakt met jouw mobiel. Die heb je altijd bij de hand en is gemakkelijk mee te nemen. Het meest opvallende detail aan de HUAWEI P Smart Z 2019 is de 16 MP uitschuifcamera. Bij normaal gebruik is deze veilig in de smartphone opgeborgen, maar als de selfiestand wordt geactiveerd, komt de camera automatisch naar boven. Het door een motor aangedreven mechanisme is volledig nieuw door Huawei ontwikkeld en zorgt ervoor dat je binnen een seconde een selfie kunt schieten. Naast selfies kun je ook prachtige foto’s maken. Hierbij kun je gebruik maken van acht verschillende scènes, waaronder blauwe luchten, natuurgroen, interieur en sneeuwlandschappen. Met de portret functie wordt de achtergrond automatisch aangepast naar een natuurlijk effect voor de perfecte foto.

Een betrouwbaar toestel

Dit toestel van Huawei is van alle gemakken voorzien. De uitschuifbare camera is uitvoerig getest op herhaald gebruik. De voorkant van het mechanisme kan de directe impact van een object met een gewicht van 12 kilo aan. Mocht de smartphone onverhoopt vallen, dan herkennen sensoren de vrije val, waarop de camera zo snel mogelijk wordt ingetrokken en mogelijke schade wordt geminimaliseerd.

Past dit toestel helemaal bij je en wil je meer lezen? Klik dan hier. De HUAWEI P Smart Z 2019 is verkrijgbaar in de kleuren ‘Midnight black’, ‘Starlight blue’ en ‘Emerald green’. De consumentenadviesprijs is €269.

Tags: , ,