MENU

Op cocktailavontuur door Praag

Een stedentrip naar Praag? Vergeet Brno niet!

The Student hotel

juli 23, 2019 reageren (2) Views: 2024 Travel Joyce Veltman

Houd jouw innerlijke student voor altijd levend tijdens je verblijf bij The Student Hotel!

Mensen zijn van nature nieuwsgierige wezens. Al vanaf het moment dat we nog jong zijn, vinden we het geweldig om te leren. We raken dan ook nooit uitgeleerd. Een grote groep mensen, waaronder ikzelf vind het heel belangrijk dat ik altijd nieuwe dingen blijf ontdekken en mezelf kan blijven ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat ik dat altijd kan blijven doen en ik weet zeker dat er een grote groep mensen is die dit gevoel met mij deelt. Eén van de redenen waarop ik zelf ontzettend veel leer, is door te reizen. Op deze manier ontdek je nieuwe culturen, leer je nieuwe mensen kennen en zie je de wereld vanuit een ander perspectief. The Student Hotel is een gemeenschap die precies voor de bovengenoemde aspecten staat met het motto ‘Let the student in you live forever’.

The Student Hotel

The Student Hotel is opgericht in 2008 door CEO Charlie MacGregor. Het is een hybride concept, waarbinnen hotelgasten, studenten en creatieve professionals samen een complete en bruisende gemeenschap vormen. Momenteel zijn er vestigingen in Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Dresden, Florence, Parijs en Rotterdam. Hotel gasten kunnen zoals gewoonlijk een kamer boeken voor een of meerdere nachten. Studenten daarentegen kunnen, als ze willen, een volledig semester verblijven. Sinds 2017 zijn er ook werkplekken geïntroduceerd, zodat er kantoorruimtes gehuurd kunnen worden door bedrijven en/of freelancers. Uiteraard komt ook in deze kantoorruimtes de authentieke studentensfeer terug die The Student Hotel hanteert.

Stap uit je comfortzone terwijl je op reis bent

The Student Hotel is geschikt voor iedereen. Het motto is niet voor niets ‘Let the student in you live forever’. Het gaat er voornamelijk om dat je je automatische piloot eens uitzet, uit je comfort zone stapt en je vakantiebestemming op een geheel nieuwe manier te ervaren. The Student Hotel helpt je graag om een stad op een unieke manier te ontdekken met een comfortabel centraal gelegen hotel als uitvalsbasis die niet alleen over een fantastische sfeer en uitmuntende faciliteiten beschikt, maar ook nog eens een zeer redelijke prijs hanteert. Niet geheel onbelangrijk. The Student Hotel gelooft dat iedereen een student van het leven is. Zij verwelkomen je dan ook maar als te graag op plekken die opwindend zijn, maar tegelijkertijd als thuis voelen. Binnen no time sta je na aankomst met een overheerlijk drankje in je hand, eet je heerlijke versbereide pizza’s in de Commons, geef je wildvreemden een high five, en kun je de zon zien ondergaan vanuit een zwembad op het dakterras.

Waar sleep je je tienerkinderen mee naartoe?

Ook is dit de perfecte oplossing voor gezinnen met tienerkinderen. Het is voor de ouders vaak elk jaar weer een hele opgave om een leuke vakantiebestemming uit te zoeken en daarbij ook nog eens een leuke verblijfplaats. Tieners zijn vaak niet zo snel tevreden te stellen en kunnen een hoop eisen stellen, ook als het gaat om vakantiebestemmingen. Dus heb jij tienerkinderen, overweeg deze keus dan een. Of ben je zelf een tiener, stel dit dan absoluut aan je ouders voor. The Student Hotel bevindt zich in de meest hippe steden van Europa en daarnaast zijn er genoeg dingen te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Alle The Student Hotels lenen zich perfect voor een generatie overstijgende smeltkroes voor nieuwsgierige mensen. Maak bijvoorbeeld nieuwe vrienden tijdens een potje pingpong, spring in het bubbelbad op het dak of duik in het zwembad, ga sporten of hangen in de fitnessruimtes, relax in de clubs of game rooms en laat je cultureel onderdompelen door lokale events te bezoeken. Niet staat je in de weg om je familievakantie te herontdekken door de ogen van generatie Z.

Ontdek het plezier in zakenreizen

Niet alleen voor gezinnen is het ‘the place to be’. Ook voor zakenreizigers is het een ontzettend fijne plek. Bezoek je als zakenreiziger een congres, netwerkevenement, conferentie of beurs, plak er dan gerust nog wat nachtjes aan vast om de stad waarin je verblijft persoonlijk te ontdekken. Houd je van no-nonsense service en zou je na je werk daar te hebben verricht graag even uit je comfort zone willen stappen? Geniet je er van om werk te mixen met plezier zoals je een goede Gin & Tonic mixt? Dan is de kans groot dat je de lol van zakenreizen (weer) gaat ontdekken.

Let the student in you live forever!

Wie je ook bent en ongeacht wat je leeftijd ook is, laat je vooral niet op het verkeerde been brengen door de naam. The Student Hotel is zeker niet alleen bedoeld voor de huidige studenten, maar voor de ontdekkers, de mensen die uit hun comfort zone willen stappen en willen blijven leren. Let the student in you live forever!

Tags: , , ,