MENU

Wanneer de doden tot leven worden gebracht…

Urban Architecture of Hong Kong

september 30, 2014 Reageren (1) Views: 1717 Travel Redactie BLVD

BLVD test: The Harbour Club Ibiza

Twee weken geleden vloog  Maarten Zethoven namens BLVD Man naar Ibiza om daar The Harbour Club Ibiza te ervaren. Zongebruind, uitgerust en opgewekter dan ooit verscheen hij weer op de redactie. Hieronder zijn belevenissen:

Niets is heerlijker dan om in de luwte van de zaterdagochtend af te reizen naar Schiphol met het vooruitzicht op drie dagen zon, zee en strand. Op uitnodiging van The Harbour Club had ik het privilege gekregen om het weekend op Talamanca beach door te brengen. Juist, de locatie van The Harbour Club Ibiza. Een idylissche omgeving, heerlijke deep-house beats, een relaxte vibe en de meest voortreffelijke hapjes en drankjes. Dit in combinatie met de mooie serveersters én een man wenst niet meer te hebben in zijn leven. Mocht je binnenkort op Ibiza zijn, The Harbour Club is dé hotspot van het party-eiland op dit moment!

The Harbour Club Ibiza hostte een beach lounge paddock tijdens de C1 power boat race Gran Prix gedurende het hele weekend. Hier mocht ik (samen met een handjevol andere lifestyle-journalisten) het evenement een middagje meemaken. Met het geluid van de ronkende bootmotoren op de achtergrond, een bruisende champagne in de hand, de stralende zon en excellente sushi & sashimi op luxe wijze geserveerd. Does life get any better?

Screen Shot 2014-09-30 at 2.14.35 PM

Op deze dag schudde ik tevens de hand met pop art kunstenaar Selwyn Senatori, dé grote man achter de 16 meter grote muurschildering in The Harbour Club Ibiza. Zijn werk is typerend én op vele vlakken overeenkomstig met de visie van The Harbour Club: trendy, vooruitstrevend en buitengewoon meesterlijk! In de vestigingen Amsterdam, Scheveningen en dus Ibiza is Senatori’s werk te aanschouwen.

Het succesvolle visrestaurant heeft, net als de locatie in Amsterdam, een transparante keuken. Bezoekers van The Harbour Club kunnen zo zien hoe hun lunch/diner wordt voorbereid door de internationale topchefs. Kreeft, oesters, verse vis (kies zelf een lekkere uit de vitrine), steaks (uit speciale rijpingskasten voor een vollere, malsere smaak) én dit allemaal voor een schappelijke prijs.

Screen Shot 2014-09-30 at 2.16.40 PM

The Harbour Club Ibiza verwent haar gasten formidabel. De witte ligbedden op het strand zijn riant, het menu is riant én de service is meer dan riant. Kortom, een heerlijke plek om even tot rust te komen, om even tot jezelf te komen… maar wel met een champagne van de bovenste klasse! Het Ibiza-seizoen is inmiddels weer voorbij, maar zet The Harbour Club Ibiza vooral op je planning voor volgend jaar! Begin mei zal het nieuwe seizoen op Ibiza aanvangen.

Meer informatie: The Harbour Club Ibiza
The Harbour Club is gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Scheveningen en Ibiza

 

 

Tags: , , ,