MENU

Festival inspiratie: Vunzige Deuntjes Festival

Festival inspiratie: Loveland Festival

juli 29, 2019 Reageren (1) Views: 906 Events, Life Larissa Hendriks

Pride workouts bij David Lloyd!

Pride Amsterdam is een festival om te vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Het thema van Pride Amsterdam 2019 is ‘Remember the past, create the future’. De Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, worden herdacht.

In de David Lloyd Gym vind je onder veel meer soorten lesjes ‘Blaze’. Een workout waarbij je rouleert van boksen naar cardio tot kracht, drie keer, in 45 minuten. Gedurende de trainingen draag je een hartslagmeter, zodat je bij kan houden in hoeverre jij alles uit jezelf haalt!

Wat doe jij aan naar de sportschool?

David Lloyd Gym op de Overtoom in Amsterdam introduceert de Blaze Pride Week. In deze boutique studio, waar je in één les intense cardio training met boksen, martial arts skills én kracht combineert, vind je de komende dagen verschillende Pride specials. Vandaag gaat de eerste special al van start met een “Best Dressed” competitie! Ben jij vanavond het best gekleed? Je neemt het op tegen de deelnemers van wel drie verschillende avondlesjes met trainer Dymphy. Er vallen prijzen vanavond!

Lekker zweten, lekker eten, lekker drinken

Er is nog meer, komende woensdag worden fanatieke sporters die zich inschrijven voor het lesje om 07:25 in de ochtend na afloop van de training verwend met een heerlijk ontbijtbuffet. Met Taylor als trainer weet je dat het een lekkere pittige workout zal worden, des te meer verdien jij die koffie en hapjes na afloop.

Om de week af te sluiten staan trainers Alice en Taylor na het lesje om 18:00 komende vrijdag klaar met ‘beer & bubbles’! Wees er snel bij, want we hebben zo’n vermoeden dat de aanmeldingen snel binnen zullen zijn voor deze start van het feestweekend Pride Amsterdam.