MENU

Festival inspiratie: Loveland Festival

Weekendtip: De Parade is terug in Amsterdam, kijk je...

augustus 5, 2019 reageren (2) Views: 954 Events Larissa Hendriks

Dobber je zaterdag ook mee op hitjes van Rewind Soundsystem?

Aankomende zaterdag al plannen? Wij wel! Het allerleukste feestje op het water staat ons dit weekend op te wachten in de Amsterdamse haven. Met Rewind dobberen we mee terug naar de hits van toen en doen ook de nodige dansjes op de hete hits van het heden.

Rewind op de boot is een uniek feestje op de Supperclub Cruise in Amsterdamse wateren. Jackson 5, Nelly, Usher en Beyoncé blazen uit de speakers en uiteraard volgen er ook pittige hits van nu om helemaal in jouw element te komen. Geen toegang onder de 21 jaar!

Dit feest valt niet in het water

Ook wij zien dat er komende zaterdag regen op de planning staat, maar dit feestje is net als de boot bestendig tegen water. Het feest wordt dan namelijk gewoon benedendeks voortgezet. En hoe vaak hebben we het weer wel niet zien veranderen de afgelopen dagen, kunnen we de voorspellingen nog wel geloven?

Wat kan je verwachten? Een hoop gezelligheid, hete dansjes, koude drankjes en uren lang genieten van Rewind’s deuntjes. Om alvast in de stemming te komen staat er een Rewind mixtape online. Laat schaamteloos de tiener van toen weer toe!

Stap je ook aan boord?

Wees er snel bij! Want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar en al 92% van alle tickets zijn uitverkocht. Tussentijds kan niet op en/of afgestapt worden van de boot. Al geloven we niet dat iemand dat ook maar zou willen doen, maar toch.

Heb je nog geen tickets? Deze scoor je hier voor €23,95: https://eventix.shop/tabsaqsd