MENU

Homoseksualiteit is helaas in veel landen nog steeds taboe

Was jij je gezicht nog met je handen?

augustus 17, 2019 reageren (4) Views: 1001 Gadgets, Life Larissa Hendriks

Amsterdamse Huisjes: Vloerkleden for the win

Ze zijn weer helemaal geliefd thuis, vloerkleden. Met een vloerkleed breng je meer gezelligheid in jouw huisje. En ja, dit is zeker ook een aanrader voor de kleinere ruimtes in Amsterdam, ondanks je wellicht verwacht dat de ruimte dan voller raakt, zorgt het voor een ruimtelijker gevoel in de kamer. Aanrader dus!

Tegenwoordig zien we vloerkleden trends steeds vaker terugkomen, zelfs op kantoor! De trend zal voorlopig nog wel een tijd doorzetten, gezien het veel sfeer en praktische voordelen met zich mee brengt. In dit artikel lees je hier meer over en een paar vloerkledentips waar jij jouw vloerkleden het best aan kan schaffen…

Afbakenen door toe te voegen

Een ruimtelijker gevoel bij het toevoegen van een accessoire in je huisje, het is zeker mogelijk. Een vloerkleed kan er namelijk voor zorgen dat functies in de ruimte afgebakend worden. Bijvoorbeeld in de woonkamer, zo kan je makkelijk aangeven waar de ‘zitgroep’ is: de bank, salontafel, lamp en televisie. Dit lijkt ons ook direct de beste groep om een vloerkleed te plaatsen voor het vormen van orde, bij de ‘eetgroep’ heb je sneller last van vlekken.

Naast het vormen van meer orde in de kamers, maakt een vloerkleed de kamer ook veel huiselijker. Het grootste assortiment aan vloerkleden vind je bij Volero, hier kan je het best jouw persoonlijke keuze maken om jouw huisje meer als jouw thuis te laten voelen. Wij hebben zelf een hoogpolig vloerkleed van FRAAI vloerkleden onder het bed gelegd. Veel lekkerder wakker worden wanneer je jouw voetjes in het vloerkleed zet als op een ijskoud laminaat. Een hoogpolig vloerkleed houdt ook meer warmte vast, wij zijn klaar voor de koude winter, want zo goed isoleren de meeste huisjes in Amsterdam niet.

Uit de moderne vloerkleden collectie van Volero

Daar gaan we geen fortuin aan uitgeven

Heel leuk, die voordelen, maar daar willen we geen groot geld aan kwijt zijn. Het assortiment vloerkleden is bij Volero zo groot, dat zij wegens het inkopen van grote aantallen de vloerkleden aan kunnen bieden tegen een scherpe prijs. Goedkope vloerkleden, perfect! Want jouw kamer in Amsterdam kost al genoeg! We know… En Volero weet dit dus ook, zij zeggen zelf het prettig te vinden dat het uitkiezen en kopen van een vloerkleed leuk en makkelijk moet zijn, want iedereen verdient een gezellig huis zonder hiervoor een fortuin uit te moeten geven. Mooi gezegd, daar zijn wij het helemaal mee eens!

Volero verkoopt niet alleen onwijs toffe vloerkleden, ook de accessoires voor in de kamers zijn om wild van te worden. Neem bijvoorbeeld het wandrekje, hoe leuk staat dit?! Wij zijn fan!

Als Young Urban Potentials houden we er ook van om alles online aan te kunnen schaffen, wie heeft er tijd om naar de winkel toe te gaan? Al helemaal lastig als je alles op de fiets doet en geen auto hebt (zoals wij). Op de website van Volero krijg je gelukkig door de productfotografie een soortgelijke showroom ervaring. Heel simpel dus: kiezen, kopen, ontvangen en uitrollen. Voor 21.00 besteld is de volgende dag in huis.

Breng je ook deze gezelligheid in huis? We zijn benieuwd welk vloerkleed bij jou thuis past!