MENU

Amsterdamse Huisjes: Vloerkleden for the win

Zoveel mogelijk mee, zo licht mogelijk reizen met Fjällräven

augustus 21, 2019 reageren (2) Views: 1258 Gadgets Joyce Veltman

Was jij je gezicht nog met je handen?

Je huid is een belangrijk orgaan, een goede verzorging is dan ook hard nodig. Zo is het belangrijk om voor het slapen gaan je gezicht goed te reinigen. Toch blijft er vaak meer vuil op je gezicht zitten dan je denkt, helemaal als je je gezicht niet op de juiste manier schoonmaakt, met je vingers schijnt ook niet erg effectief te zijn!

Het Zweedse beauty en wellness merk FOREO presenteert de LUNA 3, een huidverzorgingsapparaat dat ultrazachte, hygiënische reiniging combineert met een aantal massageroutines die allemaal worden bediend door middel van de FOREO app. Ook hebben zij een mannenlijn, de FOREO LUNA 2, speciaal voor mannen. 

Reinigen met je handen niet oké?

Er zijn veel verschillende reinigingsmethodes die je uit kunt voeren. Toch is het handig om hiervoor een goede tool te gebruiken, aangezien het reinigen met bijvoorbeeld je vingers bij lange na niet voldoende is. Gedurende de dag raak je veel spullen met je handen aan, je pinpas, je telefoon of het stuur van je fiets of auto. Niet gek dat je aan het eind van de dag een hoop bacteriën hebt verzameld, zelfs na het wassen van je handen zullen er nog een aantal blijven plakken. Als jij je gezicht dan schoonmaakt met je vingers is de kans groot dat er vuil, chemicaliën en olie op je gezicht terechtkomen.

Bacteriën kunnen niet alleen op je gezicht komen door het reinigen met je vingers, gedurende de dag verzamelt vuil zich standaard op je gezicht. Als dit vervolgens niet goed wordt verwijderd, kan dit acné, veroudering, mee-eters en pigmentvlekken veroorzaken. De aanschaf van een reinigingsapparaat kan dan ook een echte game-changer zijn.

Maak kennis met de LUNA 3

FOREO’s nieuwste innovatie, de LUNA 3, heeft t-sonische pulsaties en een hoge kwaliteit siliconen, waardoor maar liefst 99,5% van het vuil en olie van je gezicht wordt verwijderd. De siliconen zijn wel 35 keer hygiënischer dan ander materiaal, zoals nylon borstelharen en ze zijn niet poreus, wat bacterievorming voorkomt. Bij gebruik van de LUNA 3 zul je binnen een paar minuten al een zichtbaar resultaat ervaren. Niet gek dat zelfs celebs als Miley Cyrus gek zijn op FOREO!

Het nieuwe apparaat, de LUNA 3, heeft ten opzichte van de voorgaande versies een 30% grotere opzetborstel, 30% langere touchpoints, 25% zachter, 16 pulsatie intensiteiten, een verbeterde laadkracht, connectie met de app en kan hij na het opladen maar liefst 650 keer gebruikt worden!

Serum Serum Serum

Bij een reinigingsapparaat hoort natuurlijk ook een serum. Naast de lancering van de LUNA 3, kondigt FOREO ook de introductie aan van haar Serum Serum Serum Micro Capsule Youth Preserve. Samen met dit serum is de LUNA 3 een match made in ‘beauty heaven’. Deze driedubbele reiniging combineert de kracht van antioxidanten met squalaan en hydraterend hyaluronzuur voor het behoud een jonge, verstevigde, soepele en fris uitziende huid. Aanbevolen wordt om de LUNA 3 eerst te gebruiken met een micro-schuimreiniger om vervolgens Serum Serum Serum als vochtinbrengende crème te gebruiken. Deze wordt aangebracht via het massage oppervlak van LUNA 3 om de resultaten te versterken met de t-sonic pulsaties.

Of het werkt?

We durven hier geen uitspraken over te doen, wel voelt onze huid in ieder geval tien keer schoner en zachter aan na het reinigen van ons gezicht met het apparaat in plaats van met onze vingers. Daarnaast is het op een of andere manier ook een stuk makkelijker dan het reinigen van je gezicht met je handen. Het serum inbrengen is door middel van het massage oppervlak van LUNA 3 een prettige bezigheid, de video’s laten via de app precies zien hoe je het apparaat over je gezicht moet bewegen. Wat ons betreft dus een aanrader als je jouw huid ook zo belangrijk vindt!

Uniseks?

Wat ons betreft kunnen zowel mannen als vrouwen de LUNA 3 gebruiken, alleen zal er niet voor niets een mannenlijn zijn. De LUNA 2 for MEN gebruikt een verbeterde T-Sonic™ gezichtsreiniging en anti-aging systeem. Het is verkrijgbaar in een nieuwe, geoptimaliseerd ontwerp voor een nog effectievere reiniging, die je huid klaarmaakt voor de gladste scheerbeurt ooit.

De LUNA 3 is te koop op de website van FOREO of bol.com, go check it out!

Tags: , , ,