MENU

Weekendtip: De Parade is terug in Amsterdam, kijk je...

KILOBYTE hosted by Yung Internet x BAUT

augustus 23, 2019 reageren (0) Views: 1322 Events Larissa Hendriks

Terug Naar Toen, wij gaan schuren!

Weet jij nog op welke hit je voor het eerst de ballen kreeg om tegen het heetste meisje van de klas te schuren op het schoolfeest? Of de zomerhitjes waarop jij en je vriendinnen Mallorca onveilig maakten? Eerlijk is eerlijk, we willen allemaal wel terug naar toen, de tijd waarin we nog weinig verantwoordelijkheden hadden…

Wil jij de jaren herleven? Team TNT brengt nostalgie in de hedendaagse uitgaansscene. Zij vonden de gouden combinatie door jouw favoriete hitjes uit de top 40 van toen in een nieuw jasje te steken, zo hoeven deze nog lang niet met pensioen!

Het hippe van toen is het hippe van nu

Nostalgie wordt steeds hipper. Denk bijvoorbeeld aan de polaroid camera die opnieuw zijn intrede maakte, de high-waisted broeken, old-skool bomber jacks, de Nintendo Switch als herbeleving van de Nintendo DS. Al het goede van de jaren 80, 90 en 00’s komt terug, maar dan in een nieuw jasje met de kwaliteit die we nu gewend zijn. Team TNT haakt al bijna 13 jaar perfect in op deze opkomst van de hippe nostalgie.

Schaamte staat niet op de line-up

Inmiddels reist Team TNT het hele land af, van Amsterdam naar Nijmegen, langs Groningen en weer terug in Den Bosch, om maar even een paar steden te noemen. Ze nemen jouw jeugdhelden als Def Rhymz, Ch!pz, Yes-R, The Partysquad en vele anderen mee zodat jij lekker los kan gaan. Hou je vooral niet in, schaamte staat niet op de line-up.

“This ain’t nothin’ but a summer jam.
We’re gonna party as much as we can!”

Eigenlijk zou je het liefst geen enkel feestje van Team TNT willen missen, maar welke je sowieso niet over mag slaan is het TNT festival! Wij zijn nog niet klaar met summer 2019, en zo te merken de weergoden ook nog niet. Daarom staat TNT festival groot in onze agenda op 21 september bij Thuishaven Amsterdam. Feest je met ons mee?