MENU

Houd je hoofd koel met ijskoffie van Nespresso

Sporten in september

augustus 25, 2019 reageren (3) Views: 651 Life Larissa Hendriks

Waar je morgen je werkdag wil beginnen

Agile werken, coworking, scrummen en sprints, tegenwoordig werken we steeds meer en flexibeler samen. Creatieve en inspirerende ruimtes zijn de nieuwe hotspots voor de hedendaagse zzp’ers, maar ook steeds vaker vliegen vaste krachten van bedrijven kantoor uit om even frisse ideeën op te doen. Hier zijn de locaties van Mindspace meer dan geschikt voor!

Met zes recent geopende vestigingen in Amsterdam en twee in Utrecht, heeft Mindspace de eerste stappen in Nederland gezet. Doel van het bedrijf is om uitzonderlijke werkomgevingen te creëren, waarin meerdere bedrijven zich kunnen vestigen om met elkaar en met de service van Mindspace als solide ruggengraat, op een hoger en meer efficiënt niveau te kunnen opereren.

Een van ’s werelds meest toonaangevende ‘office-as-a-service’ partijen

Mindspace biedt inspirerende, bruisende, maar ook betaalbare en flexibele werkomgevingen op A-locaties. Denk in Amsterdam bijvoorbeeld aan een locatie op de Dam, Herengracht en Nieuwezijds Voorburgwal en wereldwijd gezien aan grote steden als Berlijn, San Francisco, Hamburg en Tel Aviv. Om maar even een aantal te noemen. Wat je van de locaties kan verwachten is een design van jawelste, inspirerende lounges, efficiënte en comfortabele vergaderruimtes en hoogwaardige technologische oplossingen. Daarnaast geloven ze ook sterk in het community-gevoel dat ontstaat als verschillende maar gelijkgestemde creatieve bedrijven hun intrek in hetzelfde pand nemen en elkaars expertises en netwerken versterken.

Een bruisende werkomgeving

We kennen allemaal wel het gevoel dat je kan hebben op de dinsdagmiddag rond 3 uur. De tijd lijkt stil te hebben gestaan en de wijzers lijken als slakken te bewegen naar klokslag 5 uur. Werken in een pand als Mindspace met service op hoog niveau, inspirerende en prachtig vormgegeven kantoren, een levendige werkomgeving en diverse wellness-, lifestyle- en professionele programma’s, kan er zeker voor zorgen dat de slakkenwijzers transformeren tot raketten.

“Wij lopen voorop in de co-working revolutie. Wij zijn hier om die partijen te blijven inspireren, zodat zij nog beter
kunnen doen waar ze goed in zijn.”
Dan Zakai, mede-oprichter en CEO van Mindspace

De locaties in Amsterdam kan je onder meer vinden op de Dam, gevestigd in het voormalige kantoor van de Handelsvereniging Amsterdam. Denk aan grote glas-in-loodramen, een historische vergaderzaal in art-decostijl geschiedenis en een open en uitnodigend high-end interieur. Kortom, een kantoor van de toekomst.

De overige locaties in Amsterdam zijn Mindspace Herengracht en The Mindspace House aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Het historische grachtenpand aan de Amsterdamse Herengracht staat op de UNESCO lijst van werelderfgoed. Sowieso een bezoekje waard dus! De historische stijlkamers ademen met hun authentieke details de sfeer van de Gouden Eeuw, iets wat door de imposante marmeren hal met centrale trap en ornamenten wordt onderstreept. Een werkomgeving die status, rust en overtuiging uitstraalt.

The Mindspace House heeft een meer huiselijke uitstraling. Hier ervaren de gebruikers wel alle gemakken van coworking, maar kunnen ze
ook kiezen voor de privacy van een sfeervolle, gesloten kantoorruimte.

Waar zou jij als eerst een kijkje willen nemen?