MENU

Terug Naar Toen, wij gaan schuren!

Sporten in september

augustus 28, 2019 reageren (2) Views: 1804 Events Iwonka Barton

KILOBYTE hosted by Yung Internet x BAUT

Op 30 augustus brengen designerhiphoppers Yung Internet hun haat-liefdeverhouding met de digitale wereld tot leven in BAUT. Tijdens het veelbesproken event KILOBYTE wordt een mix van eten, drinken, Q&A’s, open mics en veel vette muziek geserveerd en daar wil jij bij zijn!

Yung Internet is in de afgelopen vijf jaar van een uit de hand gelopen geintje, uitgegroeid tot een serieuze en creatief baanbrekende hiphopformatie. Yung Mau, Yelli en DJ Hyperlink stonden zo onder meer op Eurosonic Noorderslag, Lowlands en op de main stage van Appelsap en in maart van dit jaar verkochten ze Paradiso volledig uit. Op 30 augustus brengen ze hun concept KILOBYTE naar BAUT.

KILOBYTE

KILOBYTE is een evenement in de stijl van Yung Internet dat bezoekers hun wereld laat proeven. De avond start vroeg. Samen met de chefs van BAUT heeft het Amsterdamse trio een drie-gangen menu samengesteld, waarvoor ze zelf ook aanschuiven! Heb jij altijd al een toetje willen eten met Young Mau? Dit is je kans! Hierna volgt een Q&A om nog meer op de hoogte te zijn van Yung Internet. Wil jij het maken in de muziekindustrie maar zie je door de bomen het bos niet meer? Vraag het aan het aanwezige panel van industrieprofessionals hoe je het beste een start hierin maakt!

Talenten, laat jezelf kennen!

Wie echt talent heeft, kan zich bewijzen tijdens de open mic! DJ Hyperlink heeft twee beats klaarstaan, die op te vragen zijn via kilobytexxx@gmail.com. Rap deze, neem het op en stuur het terug. Yung Internet kiest vervolgens de beste drie inzendingen uit die hun track mogen komen optreden tijdens KILOBYTE. Voor de beste open mic performance heeft Young Internet een toffe verrassing.

Tot in de avonduren…

Een avond asociaal meeschreeuwen met de gekste tracks van onder meer DENTHALON, OCHO en IBS, YOUNG MAURO, $KEER & BOO$! En daarna all night de voetjes van de vloer onder leiding van DJ Hyperlink en UNCLE YELLS. Een betere afsluiter van een tof en inspirerende evenement kan je je niet voorstellen, toch? Dit alles vindt plaatst op 30 augustus in BAUT. Er is beperkte capaciteit voor dit event, dus zorg dat je nog snel je tickets weet te bemachtigen.

Tickets verkrijgbaar via deze link en voor meer informatie klik je hier.

Wat: KILOBYTE (hosted by Yung Internet x BAUT)
Wanneer: vrijdag 30 augustus, 19:00 uur – 02:30 uur
Waar: BAUT, Spaarndammerstraat 460

Tags: , , , , , ,