MENU

KILOBYTE hosted by Yung Internet x BAUT

Cancel je dinerplannen: Truffelweekend bij Spaghetteria!

augustus 30, 2019 Reageren (1) Views: 885 Events, Life Larissa Hendriks

Sporten in september

Het is inmiddels alweer de laatste week van augustus, de zomer vloog voorbij en er zijn vast genoeg onder ons (behalve de diehard fitguys & fitgirls) die nog steeds dat zomerfiguurtje niet te pakken hebben. Is ook niet gek, met de vakantie drink je veel sneller een wijntje of biertje op het terras, haal je sneller een ijsje en heb je met het warme weer minder zin om te sporten, het is al zo heet! Toch, kan je beter even stoppen met het zoeken van weer een nieuw excuus en je sporttas pakken, wij vertellen je waarom.

In dit artikel vertellen we je waarom het juist nu een goede tijd is om te beginnen met sporten. Heb jij je al aangemeld voor een sportschool? Nee? Dan hebben we ook een perfecte plek voor je: David Lloyd Amsterdam. Hier vind je alles, je krijgt dubbel en dwars waar voor je geld: zwembad, sportlesjes met ervaren trainers, personal training, wellness en eventueel zelfs kinderopvang mocht je op een lekker vroege leeftijd kinderen rond hebben rennen thuis. Daarnaast kan je via deze sportschool ook mee rennen met de Dam tot Damloop met een mooie lieve extra voor kinderen waarvoor sporten niet vanzelfsprekend is…

Waarom nu? De zomer is net afgelopen!

We snappen helemaal deze reactie, maar toch is het dé perfecte tijd om te beginnen met fanatieke sportsessies. Na jouw zomervakantie is het namelijk onder meer weer tijd voor ritme! Uitslapen en lange zwoele zomeravonden zijn (helaas) voorbij, het is weer tijd voor het wekkertje en ook worden nu de avonden alweer korter. Hierdoor kan je veel beter in een gezonde levensstijl glijden, zodat jij volgende zomer dus wél op tijd dat zomerfiguutje te pakken hebt!

Let wel op blessures, pak lesjes bij goede sportscholen als David Lloyd waarbij ze verstand hebben van een goede houding bij het maken van bewegingen. Op een kutknie zit je niet te wachten als je nog de nazomer festivals wil pakken! 

Het is in september nog net warm genoeg om ook lekker buiten te sporten! Mocht het nu echt heel heet zijn, dan heb je ook geen excuus van een sportschool als David Lloyd heeft voor jou gewoon een prima airco. Daar ga je dan! Trek die sportkleding maar aan. Wie weet kan je dan zelfs nog genoeg trainen om ook mee te rennen met de Dam tot Damloop op 21 en/of 22 september.

Ren je mee met de Dam tot Damloop?

Voor jezelf is het natuurlijk al een gezonde uitdaging mee te doen aan de Dam tot Damloop. Met Team David Lloyd Amsterdam ren je dit jaar de lange afstand niet alleen voor ejzelf, maar ook voor de kinderen voor wie sporten en spelen niet vanzelfsprekend is. Je loopt dan namelijk ook voor Right To Play! David Lloyd Amsterdam vindt het werk van Right To Play heel belangrijk. Alle kinderen in de wereld zouden moeten kunnen sporten en spelen, daarom komt David Lloyd Amsterdam in actie voor Right To Play. Met een team van leden gaat David Lloyd Amsterdam mee doen aan de Dam tot Damloop en zamelt daarmee geld in voor Right To Play.

Een startbewijs kost € 50,-, waarbij je gevraagd wordt om sponsorgeld op te halen voor de speelprogramma’s van Right To Play. Een mooi streefbedrag hierin is € 100,- waarmee Right To Play een jaar lang twee kinderen kan laten meespelen in haar programma’s. Om dit sponsorgeld bij elkaar te halen kan je een leuke fondsenwervingsactie bedenken, en je laten sponsoren door vrienden en/of familie. David Lloyd helpt je graag met tips & tricks.

Woensdag 18 september kan je meedoen aan een exclusieve Right To Play hardloopclinic. David Lloyd biedt in juli en augustus ook twee trainingen om je helemaal voorbereid aan de start te hebben staan. Voorafgaand aan de start kan je nog een leuke, gezamenlijke kick-off verwachten! Ook altijd leuk. Deze doe je in een eigen Right To Play hardloopshirt van ASICS met het logo van David Lloyd die je wordt aangeboden. Uiteraard start je vooraan, want je bent al een winnaar als je je inzet voor deze kinderen (wel achter de wedstrijdlopers). Na de finish  wordt je opgevangen door Right To Play voor een leuke feestelijke afsluiting! En of dat nog niet genoeg is, maak je ook kans op een paar ASICS-hardloopschoenen aangemeten in de flagship store in Amsterdam.

Ren je mee? Klik hier om je op te geven!