MENU

Cancel je dinerplannen: Truffelweekend bij Spaghetteria!

Hollandse tapas bij Brasserie De Rode Leeuw!

september 10, 2019 reageren (2) Views: 1047 Food Larissa Hendriks

Karakteristieke Street Food in Magna Plaza

We denken allemaal te weten hoe een pita broodje smaakt, maar toch valt er in Amsterdam nu een pita broodje te scoren zoals je deze nog nooit gehad hebt. Bepita serveert jou handgemaakte pitabroodjes met vullingen waar je ‘u’ tegen zegt. Lees snel verder over deze nieuwe hotspot!

Bepita is het negende creatieve food concept van THE ENTOURAGE GROUP. Deze nieuwste hotspot van Amsterdam biedt gasten een culinaire reis naar het Midden-Oosten, waarbij je wordt geprikkeld door de rijk gevulde aroma’s van gegrild vlees, vis, kruiden en diverse specerijen.

Een Midden-Oosterse wind door Amsterdam

Dat er een Midden-Oosterse wind door de restaurantscene van Amsterdam waait, is vele vast opgevallen. De keuken uit Tel Aviv is mega populair en voor menigeen de ultieme culinaire ervaring voor een avond uit. Het was dan ook een kwestie van tijd, tot THE ENTOURAGE GROUP deze keuken naar Amsterdam bracht.

Wanneer het water je al in de mond loopt bij het bestellen van jouw broodje, kan je alvast een van de lekkerste stukken krokant brood proberen terwijl je bestelling klaargemaakt wordt. We weten niet wat het is, maar het smaakt onwijs goed. Onze omschrijving doet geen eer aan de smaak, maar we kwamen uit op: een hartige soort van churros.

Een bijzonder broodje

Het menu van Bepita combineert pittige, zoete en hartige smaken met vers, zelfgemaakt wit of volkoren pitabrood. Bij Bepita, is het met het handgemaakte en vooral luchtige pitabrood de ster van de show. Deze wordt dagelijks bereid met traditionele technieken. Het zachte brood samen met de unieke combinatie van ingrediënten en kruiden, zorgt voor een smaak die je naar het beloofde land brengt.

Hier is niets aan overdreven by the way, het was oprecht het allerbeste en lekkerste pita broodje dat ik ooit in mijn leven gegeten heb. Het broodje neigt naar Napolitaans toe, waar ik zelf helemaal dol op ben. Kortom, ik ben heel blij verrast en kom hier zeker nog een keer terug! Ben jij al langs geweest?