MENU

Amsterdamse huisjes: we love Balkonbar!

Amsterdamse Huisjes: Sfeer, stijl en gunstig; Voordeelgordijnen

september 16, 2019 reageren (0) Views: 770 Gadgets Djoy Boer

Stoere samenwerking Land Rover x Big Green Egg Experience

Bij het horen over de samenwerking tussen Land Rover en Big Green Egg stond ik meteen te springen. Het is misschien moeilijk te geloven aangezien ik (nog!) niet eens mijn rijbewijs heb, maar ik ben dol op auto’s! Of ik een droomauto heb? Ondertussen dus wel, de Land Rover Evoque staat bovenaan mijn lijstje.

Naast deze liefde voor auto’s, heb ik ook een grote liefde voor lekker eten… Hoe fijn is het dat de experience van vorige week werd afgesloten met een diner gekookt op de enige echte Big Green Egg? Mij kon je niet gelukkiger krijgen!

Niet op een lege maag

Om alvast in enthousiaste sferen te komen werden we in het Conservatorium Hotel ontvangen met een welkomstpraatje en een heerlijke lunch. Want zeg nou zelf, stoere dingen doe je natuurlijk niet op een lege maag. Na te hebben genoten van broodjes hummus met gegrilde groentes, heerlijke salades en een verrassende combi van tonijn en mango was het tijd om ons vervoer te bewonderen. Ik werd samen met mijn moeder gekoppeld aan Ilian, een onwijs leuke en enthousiaste vrouw die de dag met ons zou spenderen. Lucky us!

 

Grenzen verleggen met Land Rover

Tijd om zelf aan de slag te gaan! Land Rover heeft een prachtig stuk grond in Kerkdriel tot hun beschikking waar zij een uitdagend parcours hebben ontwikkeld. Ga je toevallig naar Namibië toe? Of gewoon zin in een leuks bedrijfsfeestje? Leer tijdens de Land Rover Experience hoe je optimaal je voertuig beheerst en hoe je gebruik maakt van alle features van je Land Rover. Daarbij wordt je natuurlijk volledig in de watten gelegd en ben je aan het einde van de dag behoorlijk wat interessante kennis rijker. Mochten de dames onder ons nou denken, “nee bedankt ik pas hiervoor”; think again! Terrein rijden blijkt juist wat voor dames aangezien wij (vaak) veel beheerster zijn. Sorry boys…

  

Ooit in een auto gezeten met verschillende standen om over rosten, sneeuw of gras te rijden? Ooit door de onderkant van de auto heen kunnen kijken? Ooit de stand van je wielen kunnen bewonderen terwijl je gewoon in de auto zit? Ooit precies in de achteruitkijk spiegel gezien wat er achter je is vanwege een camera aan de achterkant van de auto? Een Land Rover heeft het. Ook is Land Rover erg bezig met milieuvriendelijkheid. Zo heeft de auto vanaf 30 km/h geen four-wheel drive meer, maar rijdt deze alleen op voorwiel aandrijving aangezien dat brandstof bezuinigend is. Go Land Rover!

 

Big Green Egg: the Evergreen onder de kamado BBQ’s

Deze dag mochten wij afsluitend genieten van een heerlijk diner op de Big Green Egg bereidt door Big Green Egg’s Executive chef Michel Lambermon. Wat kan die man koken zeg! De eerste ronde liet hij ons zien hoe je het lekkerst oesters bereid op de Big Green Egg. Niet verwacht dat deze zo lekker zouden smaken. Ook heeft hij zalm bereid, de gouden tip is om de stukjes zalm op een nat plankje cederhout te leggen. Daarna mochten we genieten van boterzachte vis en eendenborst die smolt op onze tong. We want more!

 

Big Green Egg is de meest populaire kamado BBQ gemaakt van het beste keramiek. Sinds 1974 worden er al mooie herinneringen gemaakt en smakelijke maaltijden bereid met deze BBQ. De mogelijkheden van Big Green Egg zijn eindeloos. Vis? Vlees? Groenten? Het kan allemaal. Grillen, bakken, roken, koken? Niets is te gek. Die Big Green Egg, dat is veel meer dan zomaar een BBQ en dat hebben wij maar mooi mogen ervaren!

 

Hoe ziet jouw droomauto eruit?