MENU

Karakteristieke Street Food in Magna Plaza

Bar Fisk: Good food, drinks and vibes

september 12, 2019 Reageren (1) Views: 1850 Food Joyce Veltman

Hollandse tapas bij Brasserie De Rode Leeuw!

Voor de meesten van ons is de vakantieperiode helaas weer voorbij. Misschien ben je wel naar een verre en tropische bestemming geweest, ver weg van hier. Een plek waar Nederland in geen enkel opzicht te herkennen is, niet qua cultuur of klimaat, maar ook niet qua eten. Ik kan me heel goed voorstellen dat je aan het eind van je vakantie toch weer verlangd naar de Nederlandse pot als je hier fan van bent. Nederlands eten is in bijna geen enkel ander land verkrijgbaar. Als jij al die tijd hebt verlangd naar Hollands eten, kom dan snel eens langs bij Brasserie De Rode Leeuw en probeer de ‘Dutch Table’ uit.

Larissa en ik hebben een hapje mogen eten bij De Rode Leeuw en we garanderen je dat je de nieuwe ‘Dutch Table’ fantastisch gaat vinden als jij voorstander bent van onze authentieke gerechtjes! Voor het eerst hebben we een soort van Nederlandse tapas mogen ervaren en het was verrassend lekker! Normaal gesproken ben ik zelf geen grote fan van Nederlands eten, maar ik moet eerlijk toegeven, dat deze gerechten mij zeker hebben verrast.

Een goed voorgerecht is het best

Als voorgerecht kregen we, op het eerste gezicht, een vreemd uitziend soepje. Het bleek een mix te zijn van roggevin, paling en oesterzwammen. Ik ben normaal gesproken niet zo’n liefhebber van vissige smaken, maar dit heeft me versteld doen staan! De soep was precies op goede smaak en proefde zeer authentiek en kruidig.

Dutch Table

Als hoofdgerecht kregen we een ontzettend grote plaat op tafel geserveerd met ontzettend veel heerlijke Nederlandse lekkernijen. Zo was de plaat gevuld met onder andere mosselen, kibbeling, gehaktballen, zuurkool, stoofvlees, broccoli, aardappelen en nog veel meer! Zelf was ik een grote fan van het stoofvlees en de kibbeling, Larissa daarentegen was helemaal weg van de mosselen. Wegens het grote aanbod kleine gerechtjes dat gepresenteerd wordt, is er voor ieder wat wils.

Last but not least

Het toetje was er eentje waar ik zelf nog nooit van had gehoord, zeer bijzonder, maar wat was het lekker! Het was brood- en citroen pudding, heerlijk met elkaar gecombineerd! Het klinkt door het brood misschien niet als een toetje, maar schijn bedriegt! Het was heerlijk en smaakte heerlijk zoet met een frisse touch… Heel bijzonder.

Wacht niet langer en val aan bij Brasserie De Rode Leeuw!

Tags: , , , ,