MENU

Stoere samenwerking Land Rover x Big Green Egg Experience

Sporten, zo maak je er een feestje van!

september 18, 2019 reageren (4) Views: 1497 Gadgets, Life Larissa Hendriks

Amsterdamse Huisjes: Sfeer, stijl en gunstig; Voordeelgordijnen

Gordijnen geven je huisje niet alleen instant comfort, net als vloerkleden. Er zijn nog veel meer voordelen op te noemen! Jouw huisje in Amsterdam kan er door gebruik te maken van mooie gordijnen al een stuk fraaier uitzien, in dit artikel vertellen we je er meer over.

Ja, gordijnen kunnen duur zijn, ben je net als ons opzoek naar voordelige gordijnen? Wij scoorden ze bij Voordeelgordijnen. Met al meer dan 30 jaar aan expertise op het gebied van gordijnen en een groothandel naast een webshop en twee fysieke winkels, kunnen zij ons gordijnen voor een lage prijs aanbieden.

Wist je dat al over gordijnen

Dikke, geplooide gordijnen zorgen voor minder geluidsoverlast. De plooien breken de geluidsgolven waardoor er demping ontstaat. Bij Voordeelgordijnen kan je kiezen voor 100% lichtdicht gordijnen, deze bijzondere gordijnstof geeft nog meer demping. Je kan bij het bestellen zelf kiezen hoeveel plooien je wil hebben.

Deze lichtdichte gordijnen hebben een speciale witte coating aan de achterzijde van de stof. Hierdoor heb je ook geen last van licht, ben je beter geïsoleerd voor in de winter en houd je de warmte beter buiten in de zomer. Uiteraard zijn we zelf ook voor deze gordijnen gegaan, en zoals je kan zien heeft de voorzijde van deze verduisteringsgordijnen in de Brooklyn oud roze stijl een chique uitstraling door de luxe structuur. Een voering is niet nodig.

Size does matter

In de gordijnenwereld doet de maat er wél toe. Denk niet direct te moeilijk, want het opmeten is super simpel en zo gebeurd. Via de stofcalculator bereken je precies hoeveel geld je kwijt bent en bestel je een gordijn op maat. Hiervoor meet je de railbreedte op in centimeters en de gordijnhoogte. Op de website kan je ook meetinstructies opvragen, super handig! Dit heeft ons goed geholpen.

Wanneer je op maat besteld denk je al snel dat het lang zal duren voor je het product binnen hebt, maar deze gordijnen worden binnen 10 dagen geleverd. We waren ook onwijs blij met de zogenoemde inbetween in onze woonkamer. Deze maakt de kamer in een klap een stuk huiselijker en gezelliger!

Persoonlijk zijn wij fan van de linnen looks, dit blijft naar onze mening altijd wel in de ‘huismode’ en gelukkig heeft deze website dan ook een hoop in de aanbieding. Een fijne natuurlijke uitstraling is gegarandeerd. Tot nu toe zijn de reacties van zowel onszelf als onze gasten alleen maar positief.

Wat hangt er in jouw Amsterdamse huisje?