MENU
Wijn

Ontkurken bij de oogstfeesten van het noordelijk halfrond

Waarom rolgordijnen in jouw huis niet mogen ontbreken

september 23, 2019 reageren (5) Views: 3544 Events, Life Larissa Hendriks

Sporten, zo maak je er een feestje van!

Mocht je door het vorige artikel geïnspireerd zijn geraakt te beginnen met sporten, omdat nu het perfecte moment is om te beginnen: good job! Mocht je het lastig vinden om de goede voornemens vast te houden: we understand! En daarom hebben wij de tip voor je om van jouw bezoekje aan de sportschool een feestje te maken…

Iedereen wil zich fit voelen, er fit uit zien en kortom fit zijn. Toch blijkt het nog verdomd lastig af en toe om die sportkleding aan te trekken en de sportschool binnen te lopen. Gelukkig voor jou is er een gym in Amsterdam die dit een stuk makkelijker, leuker en feestelijker maakt.

Fittest Friday by David Lloyd Gym

Aankomende vrijdag is het zover, David Lloyd start weer met de beste vrijmibo van de maand: Fittest Friday! Elke laatste vrijdag van de maand is iedereen welkom tussen 16:00 en 21:00 om eens lekker fit het weekend in te gaan. In plaats van de biertjes en bitterballen geniet je hier van gezonde bites en mocktails. Sounds good!

Op deze Fittest Friday is David Lloyd niet zomaar meer een van de grootste sportscholen bij jou in de buurt, met live-dj ‘DJ DIDA’ is het net alsof je aan het trainen bent in de club. En zo maak je dus gegarandeerd een feestje van jouw bezoek aan de sportschool!

Je kan je via deze link aanmelden voor lesjes als onder meer een pittige BLAZE-workout, vurige Rhythm spinning sessie, knallende Bodypump (met nieuwe release!) of een hete hot yoga les om alle stress van de afgelopen week eruit te zweten. Mocht je geen zin hebben in het volgen van lesjes, dan mag je ook gebruik maken van de fitness faciliteiten en zelfs het zwembad met spa… Ja, deze sportschool heeft alles onder één dak.

Ken je BLAZE nog niet? Hier lees je meer over in dit artikel! En benieuwd naar Rhythm? Wij ook! Hou vooral BLVD in de gaten voor een complete review van deze nieuwe opzwepende workout die David Lloyd sinds kort geïntroduceerd heeft…

Zien we jou ook komende vrijdag op de Overtoom in deze (sport)club? Laat het ook jouw vrienden weten hoe sportief je bent op de komende vrijdagavond via het Facebook event.