MENU

Amsterdamse Huisjes: Sfeer, stijl en gunstig; Voordeelgordijnen

Ultra licht en slijtvast: De Quechua NH100

september 25, 2019 reageren (3) Views: 1493 Gadgets Djoy Boer

Gorillaz x G-SHOCK-samenwerking keert terug!

Een week geleden werd het goede nieuws bekend gemaakt: de Gorillaz x G-SHOCK-samenwerking keert terug met een tweede limited edition, finally! Nadat de collectie van 2018 binnen no time was uitverkocht, maar er nog steeds grote vraag naar was, komt de bijzondere Gorillaz x G-SHOCK-samenwerking nu met twee nieuwe limited edition G-SHOCK-modellen: de GW-B5600 en de GA-2000.

De twee nieuwe modellen zijn ontworpen door de medeoprichter van Gorillaz: Jamie Hewlett. Zijn idee voor het ontwerp baseerde hij op twee albums van de met een GRAMMY én BRIT Award bekroonde Britse band Gorillaz: ‘The Now Now’ en het debuut album van de Gorillaz uit 2001, ‘Gorillaz’.

Let us introduce: Gorillaz

De virtuele band die we allemaal kennen, Gorillaz, bestaat uit zanger 2D, bassist Murdoc Niccals, gitarist Noodle, drummer Russel Hobbs en oprichters Damon Albarn en Jamie Hewlett. Na het veelgeprezen debuutalbum kwam de band met nog een aantal knallers van albums die we niet hadden willen missen. Gorillaz zijn als internationaal fenomeen regelmatig te vinden in de hitlijsten en daarbij touren ze de hele wereld over. Gorillaz behaalden succes op een baanbrekende manier, and so did G-SHOCK!

Let us introduce: G-SHOCK

Een onverwoestbaar horloge creëren was de missie van Mr. Ibe, ingenieur bij CASIO. Zo gezegd, zo gedaan: G-SHOCK deed de wereld versteld staan met een ontwerp voor toughness dat de ‘gewone’ horloges ver achter zich laat. De technologisch geavanceerde horloges van G-SHOCK zijn bestand tegen vrieskou, hoge waterdruk, magnetische velden en overleven een val van een hoogte van 10 meter (grafity-shock!). Dankzij hun toughness zijn ze gebouwd om voor altijd mee te gaan, oftewel, onverwoestbaar! Sinds zijn oprichting in 1983 heeft G-SHOCK meer dan 100 miljoen horloges verkocht in meer dan honderd landen wereldwijd. Ben jij ook een van de gelukkige eigenaars?

Waar we allemaal op hebben gewacht..

Het baanbrekende succes voor beide partijen betekende één ding: een samenwerking opzetten waar niemand omheen kon. Zo markeert de tweede limited-edition-samenwerking het eind van de intergalactische missie die begon met de eerste samenwerking tussen G-SHOCK en de bandleden van Gorillaz. Wat de spraakmakende modellen zijn die beide zijn uitgerust met de bekende G-SHOCK-features zoals schok-, tril- en waterbestendigheid? Daarover vertellen we je hieronder!

GW-B5600

De klassieke GW-B5600 is opnieuw uitgebracht ter ere van het nieuwste Gorillaz-album: ‘The Now Now’. Een ode aan het unieke artwork van het album is de kleurencombinatie van blauw en roze. Als special touch zweeft daarnaast het woord ‘NOW’ in diezelfde kleuren over het scherm wanneer de achtergrondverlichting wordt geactiveerd. De GW-B5600 kan je via bluetooth synchroniseren met G-SHOCK’s eigen app. Deze geeft je vanaf je smartphone toegang tot extra functies waarvan je niet wist dat je ze miste (maar waar je nu niet meer zonder wil!).

GA-2000

Het meest recent horloge dat door G-SHOCK werd uitgebracht is de GA-2000. Dit model valt op door de iconische camouflageprint die bekend is bij Gorillaz-fans. Het horloge wordt geleverd met twee banden: een met camouflageprint en een in een donkerdere militaire stijl, hoe tof! De bijgeleverde collector’s edition box is bedrukt met de Gorillaz-karakters, uitgevoerd in de stijl van het 2001-tijdperk.

Wil jij ook een exemplaar in handen krijgen? De limited editon GORILLAZ X G-SHOCK-collectie is al verkrijgbaar via gtimeisnow.com. De oplage is wel beperkt, dus be quick and treat yourself!

Tags: , ,