MENU

Gorillaz x G-SHOCK-samenwerking keert terug!

Match made in heaven: G-SHOCK x Mud Masters

september 26, 2019 reageren (3) Views: 1514 Gadgets Iwonka Barton

Ultra licht en slijtvast: De Quechua NH100

Decathlon en zijn spectaculaire merk Quechua bieden een onwijs multifunctionele rugzak aan. De Quechua NH100 rugzak is de ultieme tas om al je spullen in te vervoeren. De hoogwaardige, ultra lichte en slijtvaste rugzak is voor slechts €2,99 een niet te missen accessoire.

Een actieve vakantie wordt steeds populairder. Terwijl het woord ‘actief” niet heel aantrekkelijk was bij de jongeren tijdens een vakantie en alleen drank een rol speelde, begint daar tegenwoordig verschil in te komen. Wandelen, hiken, snorkelen… noem het maar op. Als je activiteiten gaat uitvoeren moet je, hoe onhandig het ook weleens is, belangrijke spullen meenemen in, het liefst, een comfortabele tas/rugzak.

“Mode meisje”

Ik kreeg de eer om de kleine maar tevens grote rugzak te mogen testen op de oh zo mooie Madeira! Een betere locatie kan je je hiervoor niet bedenken. Het eiland staat onder andere bekend om zijn mooie wandelingen en hike-routes dus de tas kwam zeker van pas. Ik moet eerlijk zeggen dat ik normaliter van de ‘modieuze’ accessoires ben. Dus roze of blauwe tasjes waar alle ‘meisjes-meisjes’ in te zien zijn. De rugzak was dus even een andere invalshoek voor mij, om het even soepel te verwoorden. Grappig is, dat ik de rugzak alsnog als handbagage meenam. Tijdens het inpakken van mijn spullen, merkte ik al gauw op dat er veel meer in past dan dat ik had verwacht. Ik zette mijn ‘modieuze’ mindset even opzij en ging voor het praktische. Veel slimmer natuurlijk ;).

Hiken voor het leven

Naast dat ik graag geniet van al het moois op vakantie, vind ik actief zijn ook ontzettend belangrijk. Je ontdekt dan wel de mooiste plekken. Uiteindelijk ging de tas naar alle hotspots mee want, zoals ik al zei, alles paste erin! Natuurlijk stond er ook een hike op de planning op dit prachtige eiland. Mijn vriend nam de grote rugzak mee voor alle cameraspullen, ik koos voor de Quechua om hier alle praktische spullen in te stoppen; portemonnees, eten, drinken (4 flessen water) en mobiele telefoons. Klonk erg zwaar, was het niet. De ultra lichte tas voldoet zeker aan zijn eisen. Het klinkt lekker cliché, maar de rugzak heeft de tocht zeker gemakkelijker gemaakt doordat het zo onwijs licht is en onwijs stevig. Hoe kan dit 2,99 kosten?!

Een echt succes

De Quechua NH100 heeft een inhoud van 10 liter en is van oorsprong ontworpen voor wandeltochten in de Franse Alpen of door uitgestrekte vlakke natuurgebieden. De rugzak groeide vanwege zijn compacte formaat, ergonomie, duurzaamheid en multifunctionaliteit echter uit tot een wereldwijd en breed toegepast succesnummer.

Tags: , , ,