MENU

IZAKAYA; waar Japanse engeltjes een dansje doen op je...

Iedereen vermaakt zich 21 december op Valhalla festival

oktober 4, 2019 reageren (2) Views: 1233 Events, Food Stefanie de Wit

Een avond vol verrassende verlangens in Supperclub Amsterdam…

Een aantal weken geleden ontvingen wij een uitnodiging van de Supperclub Amsterdam. Terugdenkend aan deze avond kan ik eigenlijk alleen maar verder blijven dromen. Want wat hebben wij genoten van het sprookje van de Supperclub. Een betoverende avond waar verrassende, spannende en smaakvolle verlangens samen kwamen. Ooit begonnen in een kraakpand en uitgegroeid tot een wereldberoemde club, die haar stoutste dromen waar weet te maken.

De Supperclub is dan ook onmogelijk in één woord te beschrijven. Het is namelijk meer dan alleen een restaurant. Het is een club, een bar en een gallery in één. Een unieke pek waar goed eten en entertainment met elkaar in bed belanden. Een totaalbeleving die zijn gasten weet onder te dompelen in het verhaal van de Supperclub. Was het achteraf een droom? Of gebeurde het allemaal toch echt?

Zijn we nog in Amsterdam?!

Van te voren weet je nooit hoe jouw avond in de Supperclub zal verlopen. Maar bij binnenkomst merk en zie je meteen al iets. Hier zal zich namelijk een verhaal -willen- afspelen. Een sfeervolle lounge met een karakteristieke uitstraling.

 

Liggend op een wit lounge bed zul je genieten van een groot spektakel om je heen. Optredens van excentrieke zangers, kunstenaars, danseressen en dj’s. Vier afwisselende theatershows die je constant in een ander verhaal weten mee te slepen. Tussen de shows door geniet van je een fantastisch 5 gangen diner. Met een afwisselend concept van culinaire hoogstandjes met een experimentele twist. Al hangend, liggend, loungend heb je goed uitzicht op de grote bar, de DJ spot en het midden van de club waar zich gedurende de avond van alles af zal spelen…

 

Wat is jouw rol in het verhaal?

Iedereen speelt een rol in het verhaal van de Supperclub en gedurende de avond zul je gezamenlijk het witte decor vullen. Het roept een spannende maar vooral genietent gevoel op. Zullen de kunstenaars mij uitkiezen om het verhaal verder uit te spelen of gaan ze toch voor de buurman of buurvouw?

 

Aan bijna niets zal je dan ook ontbreken in de Supperclub. Want ook de bediening is één en al geweldig. Artistieke en creatieve mensen die gedurende de avond (bijna) aan al je verlangens weten te tegemoet komen. Of het nou de bediening is, of de excentrieke kunstenaars, samen zullen zij iets bijzonders toevoegen aan jouw ervaring in de Supperclub. Je zult dus gegarandeerd heel veel lachen, gillen en genieten!

 

De Supperclub is een Nederlands concept dat inmiddels verspreid is over de hele wereld. Wees dan ook niet verrast als je mensen uit verschillende continenten zult tegenkomen. Wil je zelf graag een keertje de avond van je leven beleven in de Supperclub? Boek dan al voor €69- euro (ex. drankjes) een plekje op een prachtig, wit lounge bed.

Kijk, ruik, hoor, proef en beleef, we zijn benieuwd naar jouw verhaal achter deze nietsvermoedende dikke deur middenin Amsterdam!