MENU

Rechtstreeks ingekochte koffie maakt verschil

Een avond vol verrassende verlangens in Supperclub Amsterdam…

oktober 3, 2019 reageren (5) Views: 1030 Events, Gadgets Djoy Boer

Match made in heaven: G-SHOCK x Mud Masters

Een dagje lekker ravotten in de modder? Daarvoor moet je zeker meedoen aan Mud Masters! Niet de tijd uit het oog verliezen én je outfit compleet maken? Zorg ervoor dat je rent met een G-SHOCK horloge om je pols! De samenwerking tussen deze twee merken kon niet beter. G-SHOCK heeft namelijk een horloge ontworpen waarmee je zorgen maken om water- of modderschade volledig verleden tijd zijn. Perfect dus om tijdens de Mud Master run te dragen!

Hét G-SHOCK horloge is 35 jaar geleden ontwikkeld. De maker liet tijdens het ontwerpen elke keer een prototype van een flat vallen om te krijgen of deze de uitdaging aan kon. Hierbij ging hij steeds een verdieping hoger. Het ideale model bereikte hij na meer dan 200 prototypes.

Modder badjes, steile heuvels en banden obstakels

Rennen, klimmen, zwemmen, klauteren en springen, je doet het allemaal tijdens het vette parcours van Mud Masters. Overwin de monkey bars, blijf laag tijdens een mud crawl, ren je weg omhoog op een half pipe, spring in netten zonder een nat pak te halen en durf jezelf te prikkelen tijdens het kruipen door de kruipgang met stroom! Ook gelanceerd worden en van de (behoorlijk steile) glijbaan af om in het ijskoude water terecht te komen doet iedereen gewoon. Niets is te gek! Met alleen al 17 obstakels tijdens de 6 km run verveel je je geen seconde. Daarbij draag je natuurlijk een horloge die zonder problemen te gebruiken is bij alle vette obstakels die deel uitmaken van de run: die van G-SHOCK!

Teamwork makes the dreamwork

Tijdens Mud Masters ren je zeker niet alleen. Bij elk obstakel kan je hulp verwachten, als je die hulp ook wil natuurlijk 😉. Een muur van 2,5 meter over? Genoeg mensen die jou even een handje willen helpen! Rennen met een zware zak om je nek en ondertussen een balk over? Ook daar word je met alle liefde geholpen door je mede Mud Master runners.

Welke teams echt voor dreamwork hebben gezorgd zijn G-SHOCK en Mud Masters. Door de handen in een te slaan hebben zij een samenwerking opgezet voor mensen die een uitdaging zoeken. De slogan van G-SHOCK is ‘never give up’. Dat dit matcht met Mud Masters is geen verrassing. Het uitdagende event van Mud Masters past daarom perfect bij de stoere Casio’s G-SHOCK-lijn: absolute toughness. Waar een wil is, is een weg! Dit geldt voor het ontwikkelen van een onverwoestbaar horloge, maar ook voor het uitrennen van een van de routes van Mud Masters.

 

Doe jij volgend jaar ook mee?!