MENU

Match made in heaven: G-SHOCK x Mud Masters

Wat zit er nou in die handtasjes? Is het...

oktober 4, 2019 reageren (2) Views: 1057 Gadgets Larissa Hendriks

Thule: “Bring your life!”

Je kan het volstoppen en beginnen aan een wereld vol avontuur; je koffer. We moeten er niet aan denken om deze kwijt te raken, want als we op reis gaan voelt je koffer als een tijdelijk thuis. Daarom des te belangrijker dat we ervoor zorgen dat het een betrouwbare reisgezel is. Vandaar deze review van de Thule Revolve collectie.

Als Young Urban Potentials gaan we niet zomaar op vakantie, we maken er veelal een actieve trip van. We zoeken een toffe bestemming uit en halen zoveel mogelijk uit deze reis, zoveel mogelijk excursies, zoveel mogelijk bewonderen en zoveel mogelijk ervaren. Deze collectie van Thule is ontworpen voor deze actie!

Ik rolde zo van A naar B

Met de Thule Revolve Spinner 68cm/27 rolde ik gedurende mijn reis door Europa zo van A naar B. Zo’n lichtgewichtje van 5.3 kg was ideaal voor deze treinreis, als ik ‘m op de boven berging in de trein kan krijgen, dan kan jij dat ook (al pak ik wel veel bodypump lesjes bij David Lloyd Gym tegenwoordig). Op deze actieve reis van trein naar hotel naar trein heb ik de koffer optimaal kunnen testen, en kan nu zeggen dat de collectie inderdaad ontworpen is voor een ultra soepele reis.

 

Zelf had ik de zwarte variant van deze koffer uitgekozen in een perfect tussenmaatje van 27.7 x 45 x 68 cm. Een stijlvolle koffer die mijn tijdelijke thuis goed beschermd heeft met zijn harde buitenkant en op maat gemaakte voering met viltlaag, die de inhoud op zijn plek houdt en voor optimale benutting van de pakruimte zorgt. Ondanks het tussenmaatje bood de koffer mij maximale pakruimte (63 L). Ik had genoeg ruimte om alles in kwijt te kunnen voor een rondreis door Europa van wel drie weken.

Duurzaam gemak

Om even in te haken op de hype van duurzaamheid en milieubewust, de koffer is voorzien van interne hoekbeschermers, een stevig frame en een verstevigd voorpaneel voor extra bescherming, en deze zijn gemaakt van 100% Virgin-polycarbonaat.

Motto van Thule: “Bring your life!”

Naast een duurzame mindset, denkt Thule ook altijd aan gemak. Zij vinden dat je alles makkelijk én veilig moet kunnen vervoeren. Denk aan een lekbestendige ritssluiting, TSA-sloten en de verstelbare compressieriemen binnenin de koffer. Hiermee kon ik de extra kleding die ik op reis aangeschaft had tóch nog die koffer in krijgen! Onderweg werd slingeren tot een minimum beperkt door de uitschuifbare handgreep en zorgden ook de extra grote achterwielen voor meer flexibiliteit bij het heen en weer sjezen met de koffers van station naar station.

Ook de garantie passend bij de actieve reiziger

De Thule garantie dekt elk defect van en elke schade aan ieder Thule-product, dus ook deze koffer. In de twee jaar vanaf de aankoopdatum dekt de garantie zelfs schade als normale slijtage of de natuurlijke verkleuring van materialen. Heel attent! Wederom perfect voor de actieve reiziger, en perfect voor mijn Interrail reisje waar de koffer het zwaar te verduren heeft gehad met al dat heen en weer gesjees!

Ben jij ook enthousiast? De koffer kan door als check-in bagage en de adviesprijs van deze koffer is €479,95. En dat voor een tweede tijdelijke thuis! Zelf ben ik overtuigd, nu jij nog.