MENU

Wat zit er nou in die handtasjes? Is het...

LELO lanceert de Soraya 2: Twee keer zo leuk...

oktober 11, 2019 Reageren (1) Views: 990 Gadgets Larissa Hendriks

Jij koopt wasmiddel, deze wasmachine doet de rest

We hebben het allemaal druk, dat is wel duidelijk. Maar de was, die moet toch echt gedaan worden, al hebben we daar na de drukke dag geen zin meer in. Met deze wasmachine hoef je alleen het wasmiddel te kopen, in de wasmachine te gieten en dan doet deze de rest!

Maar liefst 70% van onze kleding wordt weggegooid vanwege kleurslijtage en door het krimpen of uitrekken van de was als gevolg van verkeerde wasgewoonten. Tijd om een wasmachine van een merk als AEG te reviewen dat de best mogelijke zorg voor jouw kleding belooft.

Ook zin om de was te doen?

Allereerst willen we het gemak van deze wasmachine belichten. Wat heeft dit ons blij verrast zeg! Als Young Urban Potentials in Amsterdam zijn we druk genoeg met de start van onze carrière, het bezoeken van de leukste festivals en alle afspraakjes met dates of vrienden hiernaast. Kortom: we hebben na al deze activiteiten geen zin meer om de was te moeten doen. AEG komt ons hier helemaal in tegemoet!

De AEG Autodose wasmachine is slimmer dan je zou verwachten van een wasmachine. Maar één keer in de zoveel tijd vul je het autodose bakje met wasmiddel en eventueel wasverzachter. De wasmachine weet dan zelf precies hoeveel er nodig is om jouw wasje in de machine schoon te wassen. Geen geklieder meer met wasmiddel dus! Heerlijk vinden we het, een kleine extra, die verbazend veel gemak met zich meebrengt.

Automatisch ook betere zorg voor jouw kleding

Als YUPPERS waarderen we onze kledingkast. We waarderen de kwaliteit van onze favoriete fashion merken, geven hier ons geld aan uit en willen dan ook vervolgens graag dat die kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft. En we weten ook allemaal, dat dit grotendeels ligt aan de wasmachine thuis!

Dit brengt ons direct bij het volgende hoogtepunt van deze wasmachine: de zorg voor jouw zorgvuldig gekozen kledingstukken. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat jouw kleding nog langer als nieuw eruit ziet en de kwaliteit behouden blijft. Onze favoriete zachte trui doen we uiteraard het liefst zoveel mogelijk aan, en willen daarbij tegelijkertijd dat deze zo goed mogelijk blijft! Met de autodose functie wordt iedere keer, bij iedere was die je draait, de juiste hoeveelheid wasmiddel en eventueel wasverzachter gedoseerd. Perfect afgestemd op de hoeveelheid was en de textielsoort.

Wist je dat: onderdoseren kan ervoor zorgen dat witte was vaal en grijs wordt. En van overdoseren kunnen de vezels van je kleding onherstelbaar beschadigd raken, waardoor kleding vorm en kleur verliest en er niet meer als nieuw uitziet…

Nieuwe generatie wasmachine

Deze wasmachine roepen we bij deze uit tot een wasmachine van de nieuwe generatie, perfect passend bij ons dus. Want alles kan je gemakkelijk met een bijbehorende app besturen! De wasmachine kan je connecten met de My AEG Care app. Hierin selecteer je wat voor kleding in de machine zit en de Care Advisor in de app stuurt direct het meest optimale wasprogramma door naar de wasmachine. Wauw! Precies, dat was ook onze reactie.

Kortom, wij zijn dol op deze nieuwe wasmachine. Geen tijd voor de was? Voor ons is het niet eens vervelend meer om te doen! En daarnaast, scheelt het ons moeite en tijd door middel van die heerlijk handige doseringsfunctie. AEG, je gaat heerlijk met onze tijd mee.