MENU

Ne.Sense Fall/Winter 2014 “Toshi”

Kendall Jenner x Estée Lauder

november 14, 2014 reageren (0) Views: 1256 Fashion Redactie BLVD

It’s a SILK way of life!

Normaliter zagen we enkel de grote sterren van deze wereld rondlopen met uitbundige juwelen. Zo droegen de bekende Johnny Depp’s & Lenny Kravitzen van deze planeet opzienbarende kettingen, armbanden en zelfs zilveren ringen om de vingers. Hoe uitbundiger hoe beter, maar ook hoe excentrieker hoe beter. Deze mannen kunnen we beschouwen als de voorlopers van de uitgesproken mannen sieraden.

Sieraden zijn anno 2014 niet enkel nog bestemd voor vrouwen, neen… ook mannen mogen nu los. Prominente DJ’s en producers, artiesten en mode-iconen zijn dan ook vaak te bewonderen met moderne, stoere armbanden. Kijk op straat maar eens goed om je heen. Wedden dat je binnen no-time een man hebt gespot met wat nonchalante, leren bandjes. Mannen armbanden zijn hot én wij begrijpen waarom.

Screen Shot 2014-11-12 at 4.50.47 PM

De handgemaakte zilver collectie van het modieuze sieradenmerk SILK bestaat uit een gevarieerd assortiment mannen sieraden. Van nonchalante lederen touwtjes tot luxe lamslederen armbanden met zilveren sluitingen, smalle én brede zilveren banden, gecombineerd leer met zilveren wikkelarmbanden, subtiele of opvallende eyecatchers. De collectie is zo breed dat er voor elk type man wel een SILK sieraad te vinden is!

It’s a SILK way of life!

www.silkjewellery.com 

Tags: