MENU

Bekijk:Trailer #2 ‘Focus’

Bekijk: Documentaire – Volwassen Mensen Leven in Boomhutten

december 30, 2014 reageren (0) Views: 866 Life Redactie BLVD

Maak je geen zorgen

In het leven is het soms lekker om uitdaging te zoeken, je spanningsboog te verbreden en verder te kijken dan je spreekwoordelijke neus lang is. Logisch, want het leven is niet altijd even spannend. Zo zitten écht niet alle scholieren gemotiveerd te luisteren naar de stelling van Pythagoras, is de meeting voor 9-5 werknemers over de materialistische tendens op de ook niet bepaald interessant én is de buurman heus niet iedere ochtend zo vrolijk als dat hij je goedemorgen wenst.

We zoeken spanning in het leven, dat houdt het interessant. Plotseling wordt de klas toch interessanter als dat ene mooie meisje je mee uit vraagt, is die meeting plotseling interessanter als de baas jou de leiding geeft over een nieuw project én geef je de buurman uit jezelf eens een dikke omhelzing als hij je weer eens omhelst.

En voor de rest van je onzekerheden? Vraag het Anderzorg.

Anderzorg biedt al vijf jaar op rij dé goedkoopste Basisverzekering van Nederland. Je bent al verzekerd voor € 66 per maand met maximaal eigen risico. Gunstig voor je portemonnee als je verwacht weinig gebruik te maken van zorg. Wil je je toch graag aanvullend verzekeren? Dan heb je bij Anderzorg keuze uit verschillende aanvullende opties. Kies voor een kant en klare (combinatie)verzekering, of stel je aanvullende verzekering zelf samen. Zo verzeker je wat er voor jou toe doet.

 

Tags: ,