MENU

Panasonic Lumix CM1 met Leica 4K lens

Google introduceert Google Cast

januari 6, 2015 reageren (0) Views: 974 Gadgets Redactie BLVD

Esthetiek in Techniek #1

Mannelijkheid en techniek. Een sterker team dan Bonnie & Clyde in de jaren ’30. Het geluid van robuuste spaanplaatschroeven en de grip op krachtig Kevlar maken ons opgewekter dan een Eredivise-wedstrijd op zondagmiddag. Enkel ijskoud bier in combinatie met de geur van brandend rubber en benzine voedt onze honger naar mannelijkheid. Mannen en technologie. Honderden studies zijn eraan gewijd, boekenkasten volgeschreven: waarom trekt ‘het technische’ mannen zo? Komt het voort uit de tijd van de industriële revolutie? Voelen mannen zich daadwerkelijk meer thuis in de garage tussen het gereedschap en de brug dan een diner bij de schoonfamilie? Speelt het lichamelijk fysiek verschil tussen man en vrouw hier ook nog een rol in? Misschien moeten wij mannen ons minder dominant opstellen en vrouwen accepteren in ‘dit wereldje’?

Afijn, in deze nieuwe reeks stillen wij de mannelijke honger naar technologische liefde. Ook voor mannen die niet de godvergeten dag aan een oldskool Kreidler aan het sleutelen zijn en ook voor mannen die niet weten dat meer zuurstof + meer brandstof zorgt voor een krachtigere ontbranding = meer vermogen… Gewoon voor mannen (en vrouwen) die techniek mooi en interessant vinden!

Vandaag nemen we een kijkje in de Porsche fabriek, Stuttgart. Hier werken machines en mensen samen om de krachtige Porsche-motors in elkaar te zetten. In deze korte video zien we de werknemers in actie tijdens het ingenieuze productieproces. Pak er een koffie bij, leun achterover in je luxe bureaustoel én geniet van Esthetiek in Techniek #1

Tags: ,