MENU
duurzame

3 x duurzame collecties van hippe merken

Buitensporter of gewoon een koukleum?

Reebok

november 6, 2019 reageren (0) Views: 4251 Fashion Sacha Field

MYT – De nieuwe collectie van Reekbok

Comfy but stylish kleding is een staple in velen kledingkasten. Is dit ook echt jouw ding? Dan is de Meet You There collectie van Reebok jou op het lijf geschreven.

De nieuwe Meet You There collectie van Reebok is weer uitgekomen en wauw, wat is dit een feestje om te zien! De Meet You There collectie is een eerbetoon aan de fearless mannen en vrouwen die niet bang zijn om zich te onderscheiden van de massa en andere dingen te doen. Wat deze collectie een ware topper maakt, is dat het niet meer een womens-only collectie is: er is dit seizoen ook gedacht aan de mannen!

Break the standard

De MYT collectie van Reebok moedigt iedereen aan om anders te zijn, oftewel break the standard. De Nederlandse DJ Ruby Savage vertelt in eigen woorden wat break the standard voor haar betekent:

“DJ’en is mijn creatieve uitlaatklep en kent geen regels. Uiteindelijk ben jij de artiest, je kunt doen wat je wilt. Het is belangrijk dat je je eigen ambities bepaalt, dat je duidelijke intenties hebt en weet waarom je het doet. Weet welke boodschap je wilt overbrengen en maak er je missie van om daarin de beste te zijn.”

Reebok

Een collectie die individualiteit en inclusiviteit aanmoedigt

De collectie is verkrijgbaar in maten van XXS tot en met XXL, zodat er voor iedereen wat tussen zit. De trainingspakken, sportbeha’s, leggings, korte broeken, tanktops en t-shirts zijn bedrukt met grafische, bijna retro, patronen. De kleding is ook nog een multifunctioneel: je kan het dragen naar de sportschool en daarna door naar de club of een festival:

Wie droomt er nou niet van zulke kleding? Blijven dromen hoeft niet meer, de nieuwe Meet You There collectie van Reebok is nu verkrijgbaar via deze link.

Tags: