MENU

The Sustainable Fall/Winter 2015 Nudie Jeans Collection

Kingsman: The Secret Service Collection (2)

januari 15, 2015 reageren (0) Views: 818 Fashion Redactie BLVD

Kingsman: The Secret Service Collection (1)

Het begrip van ‘the Gentleman’, wat betekent het eigenlijk én ben jij er één? Mr. Porter is een samenwerking aangegaan met zes Britse partnermerken – Bremont, Turnbull & Asser, Drake’s, George Cleverley, Cutler & Gross en Swaine Adeney Brigg – om gezamenlijk de “costume to collection” lijn op te zetten. Mr. Porter heeft hulp van de Oscar-genomineerde kostuumdesigner Arianne Philips gekregen.

“Kingsman: The Secret Service” zal binnenkort te zien zijn in alle bioscopen en is gebaseerd op de bekende cartoon van Mark Millar, waarin een naïeve jongeman alle fijne kneepjes van het spionagevak leert. Dankzij z’n training krijgt hij zelfs werk, criminelen blijken het dan op hem gemunt te hebben. De collectie is een reflectie van de Engelse standaard van hoe een spion eruit zou moeten zien. Een verfijnde smaak qua kleding, accessoires, sigaren, dineren en drankjes. Het voorbeeld voor iedere man.

Ook werkten er nog zes extra andere merken, waaronder Corgi, Mackintosh, Smythson, Lock & Co. Hatters en meer, mee die stuk-voor-stuk een exclusief product ontwierpen. In de Mr. Porter voor Kingsman  collectie bestaat uit pakken, tuxedo shirts, broeken, overjassen. In deel 2 zien we de accessoires.

kingsman-mrporter-2015-13-960x640 kingsman-mrporter-2015-12-960x640 kingsman-mrporter-2015-09-960x640

Tags: ,