MENU
Reebok

MYT – De nieuwe collectie van Reekbok

Lampje lampje aan de wand

november 7, 2019 reageren (0) Views: 3691 Fashion, Gadgets Djoy Boer

Buitensporter of gewoon een koukleum?

Ben jij dol op buiten sporten of behoor jij tot de koukleumen club? Decathlon comes tot he rescue! Nu de dagen weer korter worden, wordt het alleen maar weer frisser buiten en dus een stuk minder fijn om buiten te sporten. Decathlon heeft gelukkig voor elke sporter de juiste thermokleding in huis zodat jij je geplande bootcampsessie in je favoriete park lekker door kan laten gaan. Die kou trotseren is nog nooit zo makkelijk geweest. Niet zo’n fan van buiten zijn met dit weer? Stiekem dragen wij dit thermoshirt gewoon onder onze trui naar werk of als comfortkleding thuis op de bank!

Dol op (lichaams-)warmte

Er is niets belangrijker dan het dragen van thermokleding voor iedereen die zijn of haar lichaam tijdens kou en sporten serieus neemt. Thermoshirts absorberen transpiratie en voeren die af naar buiten zodat het lichaam niet afkoelt én de huid droog blijft. Ze zijn dus onwijs fijn tijdens het sporten aangezien ze een extra bescherming laag vormen tegen regen en wind maar ook houden ze lichaamswarmte vast. Decathlon heeft verschillende soorten thermokleding in huis, voor iedere sport een gespecialiseerd merk. Kipsta is the one voor voetbal, hockey, rugby en andere teamsporten, hardlopers kiezen maar al te graag voor Kalenji en wintersporters go crazy voor Wed’ze.

Voor de sportievelingen onder ons

De inmiddels iconische Kipsta ‘Keepdry 500’ thermokledinglijn van Decathlon is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. De lijn bestaat uit een volledige outfit (ondershirt, ondershort en tight) die nu nóg beter beschermen. Door materialen als polyamide en luchtig tricot ter hoogte van de warmste lichaamszones wordt de transpiratie snel en efficiënt afgevoerd. Hierdoor wordt je lichaamswarmte behouden en worden die niet zo hele fijne luchtjes (oftewel: zweet!) tegengegaan.

Het ontwerpteam van Kipsta laat weten: “We hebben zorgvuldig naar jullie wensen geluisterd en de oplossing gevonden die perfect aansluit op de behoeften van de meer gevorderde voetballer”. Hun speltempo ligt wat hoger en de intensiteit van spelen schommelt sterker. De kleding moet bijzonder goed ademend zijn om de lichaamstemperatuur te reguleren bij intensievere speelfasen. Het ondershirt moet daarbij goed aansluiten op het lichaam zodat het de transpiratie snel afvoert en het lichaam toch warm houdt. Door aan deze specifieke eisen te voldoen kon er een thermokledinglijn ontworpen worden die aansluit op de wensen van beginnende tot professionele sporter.

It’s getting better and better

Wat deze lijn thermokleding verder bijzonder maakt zijn de diverse functionele elementen in het design. Zo kan je denken aan een duimopening, trekbestendigheid, de seamless technologie die de Keepdry 500-lijn laat aanvoelen als een tweede huid, of het 3D-tricot dat de impact van een val verminderd! De thermokleding is uniseks wat bekent dat jij deze geweldige kledingstukken gewoon uit de kast van je broer, moeder of vriendje kan pikken (hiermee bedoelen we natuurlijk ‘lenen’…). De thermokleding is ontworpen voor zowel jong als oud en verkrijgbaar in heel veel leuke kleurtjes zodat je er altijd fashionable bij loopt, zelfs tijdens die koude dagen!

Hoe blijf jij warm in de winter?