MENU

Cirque du Soleil, een compleet avondje in Den Haag

Winter Wonderland aan zee

november 13, 2019 Reageren (1) Views: 838 Events Louise Lusse

TNT; knallen in de winter!

September, de maand van de laatste zomerfestivals. Oktober, de maand van ADE. November, de maand van Terug Naar Toen! Jazeker, er is een top feest eind deze maand om toch nog even wat leven in die kille november te blazen. Zien we je vrijdag 29 november in de WesterUnie?

Heb jij zin om mee terug te gaan naar de 80’s, 90’s en de 00’s? Mee terug naar je babyface fase, jouw tienerjaren of gestoorde twintigers periode? 29 november 2019 wordt er van 23.00u in de Westerunie weer een enorme knaller van een TNT-feest gegeven, dus haal jouw throwback dance moves uit de kast en geniet van de 6 uurtjes waarin jij jouw jeugd weer herbeleeft!

13,5 jarig bestaan

Tijdens deze editie van Terug Naar Toen wordt het 13,5-jarig bestaan gevierd en zoals iedereen wel weet wordt ieder halve jaar groots uitgepakt! Er worden weer klassieke hits uit opgetrommeld van onder andere de Spice Girls, de Backstreet Boys, the Partysquad en zelfs Disney wordt weer grijsgedraaid. Zo zal Hakuna Matata vast en zeker een keer voorbijkomen en hoor je waarschijnlijk nog meer hits van films van vroeger.

Tickets

De kaartverkoop is al even geleden begonnen, wat betekent dat de early bird tickets al uitverkocht zijn. Ons is alvast verklapt dat er Jägermeister en taart zal zijn. Taart jongens! Ook al zo’n goede reden om een kaartje te kopen… En doe dat snel, want ongeveer 75% van alle tickets zijn al weg! Wij gaan in ieder geval lekker schuren zoals vroeger, de Ketchup song vlekkeloos meedansen en met onze gouden keeltjes alle hits uit onze jeugd mee blèren.

Winterfestival!

Omdat het zomerfestival zo’n succes is geweest, is er besloten ook een winterfestival te organiseren! Laten we elkaar warm schuren in die koude wintermaanden. Vorig jaar was het zo onwijs koud in maart, met een knallend feest als het explosieve Terug Naar Toen smelten we zo alle ijzige kou op het Thuishaven terrein in Amsterdam weg!

Wat kan je verwachten? Lekker knus rondom het kampvuur, Glühwein & Jägershots en maar liefst niet één, niet twee, maar drie (!) overdekte stages. Kijk, dan kan die winterjas nog in je locker ook. Zo heb je meer beweegruimte voor jouw dansmoves op beukers van DJ’s & artiesten die de lekkerste platen uit hun mouw schudden.

Tickets

De vroege vogel groepstickets zijn inmiddels al helemaal uitverkocht, en het festival is pas 14 maart 2020! Zo snel kan het gaan als je een knalfeest organiseert. Wees er daarom snel bij en haal jouw tickets binnen.

Enne, vergeet je Bubblicious niet mee te nemen 😉