MENU

Buitensporter of gewoon een koukleum?

Geen eenzame Kerst met de LELO SONA 2 in...

november 17, 2019 reageren (0) Views: 1040 Gadgets Larissa Hendriks

Lampje lampje aan de wand

Met deze donkere dagen kunnen we ieder lampje wel gebruiken, maar wel een gezellig lampje, dat maakt de koudere dagen wel even net wat warmer! Licht wordt niet voor niets beschouwd als een van de belangrijkste elementen van een sfeervolle kamer. En wat doe je als eerst wanneer je na het werk thuiskomt in het donker? Juist, een lampje aandoen. 

Dat een lamp belangrijk is voor jouw thuis-voel-gevoel en de sfeer in huis voor jouw gasten, dat is nu wel duidelijk. Het is vrijwel het laatst en het eerste ding waar je tegenaan kijkt in deze donkere dagen. Namelijk wanneer je wakker wordt en het licht aandoet, of thuis komt, en wanneer je weggaat en het licht uitdoet of gaat slapen. 

Lekker stereotype; gerecyclede lamp

Een van onze favoriete merken is toch echt wel Graypants. Ja, wij zijn ook YUPPERS en ook wij houden van stijlvol gerecycled karton. Lekker stereotype. In 2007 werd dit merk opgericht door twee architecten in Seattle, Seth en Jon. De eerste Graypants Lamp werd gekrabbeld op een stukje papier en dat stond meteen synoniem voor het bedrijf wat bijzondere hanglampen produceert. Namelijk lampen van karton! Graypants laat zien dat je van gerecycled karton geweldig mooie producten kunt maken. Check bijvoorbeeld eens deze lamp, de Olive Hanglamp van Graypants. Dit is één van de vele lampen uit de collectie van het Amerikaanse designmerk met productie in Nederland.

Wij vinden deze lampen vooral heel mooi omdat ieder lampje dat je erin draait een sfeerlicht met zich meebrengt. We love it!

Het leeslampje; je kent ‘m wel

We gaan graag terug naar toen, we houden van die nostalgie. Dit nachtlampje van MisterDesign doet ons echt denken aan die late uurtjes van vroeger, toen we dat ene boek nog uit wilden lezen. Slaap nodig? Dat vonden we maar onzin. Het boek uitlezen, dat wilden we doen. Het Italiaanse merk Kartell heeft een wandlampje online gezet die ons meeneemt naar deze tijd zonder zorgen. Kartell heeft een focus op detail. En laten details nou net vaak een glimlach op het gezicht toveren. Mocht jij ook oog hebben voor detail? Dan kan jij je vast en zeker vinden in dit merk.

Het onderstaande wandlampje is perfect voor jouw late uurtjes in bed. Of je nu aan het lezen bent of andere dingen aan het doen bent…

 

Met welk lampje wordt jij wakker?