MENU

Het perfecte winterse fika momentje met Nespresso

Winter Wonderland aan zee

november 22, 2019 reageren (3) Views: 1054 Food Djoy Boer

Sprookjesachtig dineren bij Oriole

Daar waar je heerlijk kan genieten van een fijn drankje en heerlijk eten terwijl je omringt bent met lichtjes in een groene omgeving. Dit sprookje wordt werkelijkheid bij Oriole. Bij binnenkomst waan je je in luxe, waar de woorden informeel en ontspannen niet mogen ontbreken. Dat deze bistro een van onze (en jullie!) meest geliefde keukens viert maakte het plaatje helemaal af.

Oriele is een bistro waar je in de winter kan genieten van een uitgebreid diner of snelle lunch uit hun Mediterrane keuken, of juist met een groep vrienden kan borrelen op je vrijdagavond. In de zomer kan (en wil je) dit ook allemaal, maar dan op het terras!

Wat een plaatje!

Wij keken onze ogen uit tijdens ons etentje bij Oriole. De bistro is meer dan gezellig ingericht en de grote glazen deuren die je naar buiten laten gluren brengen nog meer sfeer. De lampjes die door de binnentuin verspreid hangen, schitteren je van verre tegemoet. Zoals zij het zelf zo mooi zeggen: geniet in het relaxte en uitnodigende interieur dat u meevoert naar de mediterrane kust. We couldn’t have said it better.

Gerechten waar je jouw vingers bij aflikt!

Door naar het moment waar jullie allemaal op hebben gewacht, ronde 1! Onze all time favorite moest en zou geproefd worden: octopus! Deze werd geserveerd met paprika, kikkererwten en salsa verde. Hier komen we voor terug! Ook konden wij de oesters niet weerstaan (inderdaad, we hebben de David Hervé Tara No.3 én de Zeeuwse platte genomen…) en smikkelden we de rode biet van de Josper met yoghurt, mierikswortel, olijf en krokantje zo weg. These girls can eat!

 

Blij verrast waren wij toen we de ‘scheermesjes’ à la plancha met citroen en peterselie van de kaart geserveerd kregen. Je weet wel, die lange schelpen die je altijd zocht op het strand. Wat ziet dat er leuk uit op je bord en wat smaken ze goed! Dit hadden we nooit verwacht. Om de vitamientjes binnen te krijgen waagden we ons aan de geglaceerde bospeen met oregano, ricotta en pepitas. Erg goede keuze vonden we zelf, groentes smaken altijd tien keer lekkerder in (de juiste) restaurants. Ook de zeeduivel met pancetta, witte bonen en groene olijven viel in de smaak en side dish (friet met truffelmayonnaise en geraspte Parmezaanse kaas) maakte het af…

Thursdays Live & Favourite Fridays

Bijzijn is meemaken toch? Elke derde donderdag van de maand vindt Thursdays Live plaats bij Oriole. Je avond zal worden gemaakt door een getalenteerde zanger of muzikant die zijn/haar geluid live in de gezellige gardenbistro ten gehore brengt. Is je donderdag avond al volgeboekt? No worries, iedere eerste vrijdag van de maand zorgt Oriole voor de perfecte start van je weekend met Favourite Fridays. Wat je daarvan kan verwachten? Een DJ die de avond vult met moderne tunes terwijl de barmannen hun cocktail-skills tonen.

Of je nu binnenloopt voor een lekkere cocktail, een mooi glas wijn of een koel biertje, wees welkom bij Oriole en geniet. Dagelijks zijn zij open van 11:00 tot 23:00. Reserveren kan via de website van Oriole.