MENU

Emily Ratajkowski Yamamay Lingerie 2015

2 presents Fast & Furious

THE DUCHESS AMSTERDAM

maart 5, 2015 reageren (0) Views: 2448 Life Redactie BLVD

THE DUCHESS AMSTERDAM

Aanstaande zomer (we kunnen niet wachten) opent THE DUCHESS haar deuren in één van Amsterdams best bewaarde historische panden, de voormalige KAS Bank en het nieuwe W Amsterdam (wederom: wij kunnen niet wachten. THE DUCHESS introduceert de elegantie van de Londense gastvrijheid, de Weense grandeur en de subtiele smaken uit Zuid Frankrijk.

THE DUCHESS is gebaseerd op de van oudsher adellijke hertogin die bekend staat om haar verfijning,elegantie en klasse. Wat mogen we verwachten? Accenten van goud en marmer, hoge plafonds en originele ornamenten. Alsof we even verkeren in de tijd en ruimte van Sissi, Franz Josef en Helene, alleen dan minder gezapig. Een luxe toevluchtsoord in het Amsterdamse centrum.

‘Nouveau- Niçoise Cuisine’
Alle gerechten en smaken bij THE DUCHESS worden zorgvuldig bereid in een handgemaakte Molteni keuken. Deze

indrukwekkende keuken van koninklijk niveau is exclusief ontworpen voor THE DUCHESS met ultramoderne apparatuur. Midden in de keuken komt een zeer exclusieve chef’s table: THE DUCHESS Table.Het lunch-en diner menu bij THE DUCHESS is geïnspireerd door lichte en geraffineerde smaken, kenmerkend voor landen zoals Zuid-Frankrijk en Italië, en beter bekend als de ‘Nouveau- Niçoise Cuisine’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lokale producten zoals artisjok, courgette, citroenen, olijven, tomaten,truffels en een variatie van zeevruchten, vlees en verse pasta’s.

Eclectische klassiekers met een frisse twist zoals vorstelijke Fruit de Mer plateaus, rotisserie en grill specialiteiten gevolgd door rijke ijscoupes bereid aan tafel, doet THE DUCHESS haar naam eer aan en brengt zij een Londense grandeur naar Amsterdam.

THE DUCHESS AMSTERDAM

THE DUCHESS AMSTERDAM

De drankkaart
Ook de drankkaart biedt een gevarieerde samenstelling van traditioneel geschonken dranken, cocktails en punch gecreëerd door moderne en uitmuntende technieken. Samen met een buitengewoon bekwaam team van gerenommeerde internationale bartenders geeft THE DUCHESS een nieuwe definitie aan de lokale cocktail scene. De overheersende sfeer van weelde bij

THE DUCHESS begint met een scherpe selectie punch en enkele creatieve variaties op de ‘French and Savoy Apéritif’.Daarnaast schenkt THE DUCHESS een ongeëvenaarde selectie van Franse vermout en een grote variëteit aan traditioneel geïnspireerde dranken met Absint en Pastis. De cocktail kaart bestaat uit een evenwichtige selectie van vergeten cocktails uit de hoogtijdagen van het laatste cocktail tijdperk.  Haar unieke wijnkaart,passend bij THE DUCHESS cuisine, bestaat uit een selectie van de meest exclusieve wijnen van over de hele wereld.

Facebook.com/the-Duchess

Tags: