MENU

B-Side by Walé Spring/Summer 2015 “The Faded Weekend” Collection

K-Swiss x Diplo “The Board”

Bretels kopen op bretels.nl

maart 18, 2015 reageren (0) Views: 3367 Fashion Redactie BLVD

Vergeet de “pick-up line”

Heren kroegbezoekers, goed nieuws. We kunnen onszelf de vernedering van een pak verbaal slaag of wegdraaiende ogen bij het aanspreken van dames voor eens en voor altijd voorkomen. Moed indrinken is verleden tijd. Proestende vrienden op de achtergrond ook. Want tegen de tijd dat de andere ridders (sowieso hulde voor de dapperen onder ons die het er op wagen) zich te paard hijsen kunnen wij ons verheugen op het maken van de eerste selectie. Het enige dat je hoeft te doen. Is bretels dragen. Een gefronste wenkbrauw is niet nodig, we lichten de stelling graag toe met een wiskundige wetmatigheid die een en ander verklaart. Let me explain.

Stap een bomvolle kroeg in. En draag bretels. Wat blijkt. 95% van de aanwezige dames houdt met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid NIET van bretels. Veel te uitgesproken. Veel te tendentieus. Te ver boven het maaiveld. Houden zo. Nu het goede nieuws. 5% van de vrouwen in de kroeg vindt bretels geweldig. Ok. Kijk nu om je heen. Hoeveel mannen met bretels zie je in de kroeg? Nul. Voila! Het is de veelbesproken 95-5 regel. Jij alleen hebt de keuze uit vijf vrouwen vanavond. Je moet ze alleen de gelegenheid geven om er iets over te zeggen, of nog beter, er even aan te zitten. Een quasi-nonchalant rondje door de kroeg is vaak afdoende voor de eerste opmerkingen of vrouwen die er graag even aan trekken. Een tikkeltje irritant, maar laat je hierdoor niet uit het lood slaan. Voor de non-verbale vrouw is het aan de bretels zitten een koopsignaal dat we niet mogen verwaarlozen. De 99 overige heren vechten maar mooi om de 95 overgebleven vrouwen. Als drager van bretels ben je enige. En heb je de keuze. Weet je ook gelijk waarom ik mijn eigen merk bretels begonnen ben. Je vindt ze op www.bretels.nl.

Disclaimer.
Let op heren bretelsdragers. Een eerlijke waarschuwing is wel op z’n plek. Ken uw risico’s.
1. Het is niet alleen geluk wat de klok slaat. Als u niet van schalkse hockey-dames houdt adviseren we u zo normaal mogelijk gekleed te gaan en de bretels thuis te laten.
2. Hoe later de avond, hoe groter de kans op een heuse matpartij. Met een beetje non-amoureuze affectie is niks mis, maar ik wil het wel gezegd hebben. Als er op de rugzijde aan uw bretels getrokken wordt betekent dit zonder enige twijfel zoenen OF klappen.

Fijne avond gewenst.
-Hein Strijker-