MENU

Onbeperkt liefdesfilms en series kijken met WithLove

Fanatieke kerstmannen kennen geen rust

december 12, 2019 Reageren (1) Views: 1043 Gadgets, Life Larissa Hendriks

Een heerlijk avondje voor twee met deze gadget

Hoe vier jij dit jaar Kerst? Met de hele familie, met een hele vriendengroep of ben je wel eens klaar met dat uitpakken ieder jaar en heb je genoeg aan jouw beste vriendin, lover of roomie? Dat begrijpen we heel goed. En daarom in dit artikel tips voor jouw avondje voor twee…

Al snel denken we dat een uitgebreid avondje met kaasfondue of gourmetten dan teveel is voor twee. Verkeerd gedacht! WMF zet het voor jullie op tafel met de KITCHENminis Raclette voor 2, precies genoeg om samen van te genieten. Wij probeerden uiteraard deze gadget voor je uit, en we zijn zeer tevreden!

Kaasfondue voor twee

Dit was direct het eerste wat wij uitprobeerden. Met een heerlijke kant-en-klare kaasfondue van Emmi (ja, we blijven gemak zoekers), waren we in mum van tijd aan het genieten. Eerst even deze kaas in een pannetje tot het een druiperige bedoeling werd, vervolgens overgieten in het schaaltje en deze bovenop de warme plaat van de raclette plaatsen. Klaar zijn jullie twee! Alleen natuurlijk nog wat stukjes brood, groente stukjes (voor de vitamientjes) en een lekker rood wijntje op tafel.

Gourmet voor twee

Gourmetten, dit deden wij altijd met vriendengroepen, familie of collega’s, maar nooit met z’n tweeën. De WMF KITCHENminis Raclette voor 2 is perfect om samen met jouw lover, roomie of bestie te gebruiken, lekker knus, lekker gezellig. Bij deze set zitten twee pannetjes, voor ieder eentje, maar de raclette is ook als grill te gebruiken. Mocht je echt intiem samen willen gourmetten, dan is er ook één groter pannetje die je gebruiken kan… Samen delen, samen eten.

Chocoladedessert voor twee

Als je ermee kan kaas-fonduen, kan je er natuurlijk ook mee chocolade-fonduen! Hoe je dit doet? Door gewoon jouw favoriete chocolade in de supermarkt te halen, van dat vloeibare slagroom en uiteraard heerlijk fruit, marshmallows, spekjes, koekjes, nog meer chocola… Thuis zet je het schaaltje op de warme plaat, laat het chocolade erin smelten en voeg je geleidelijk wat van de slagroom toe terwijl je roert. Heerlijk toetje gegarandeerd!

Compleet avondje

Maak er een compleet avondje van door de drie bovenstaande mogelijkheden te combineren tot een driegangendiner! Je weet wat ze zeggen namelijk, tot je 25e levensjaar kan je het allemaal wat makkelijker weer eraf sporten. Na deze leeftijd heb je ruim 200 kcal minder nodig, en kom je dus sneller aan. Snel deze gadget in huis halen dus en genieten!