MENU

Kiezen mannen voor borsten of billen?

Social Media Influencers

Video: De Toenemende Kracht van Social Media Influencers

april 20, 2015 reageren (0) Views: 1761 Life Redactie BLVD

Typhoon met intiem concert op BLACKSTAGE in Broerenkerk Zwolle

Typhoon is na Kensington de tweede artiest die de BLACKSTAGE van AXE betreedt. Op woensdag 24 juni geeft de Zwolse hiphopartiest een exclusief nachtconcert in de Broerenkerk in zijn thuisstad. Net als Kensington zal Typhoon, voor het eerst begeleid door viool en accordeon, een nieuw geluid laten horen onder de noemer ‘Less Is More’.

AXE BLACKSTAGE
Het zijn roerige tijden voor Glenn de Randamie, alias Typhoon. Zijn album Lobi Da Basi is door zowel het publiek als de critici lovend ontvangen, en de hoogtepunten volgen zich voor hem in hoog tempo op. In maart sleepte hij nog twee Edisons in de wacht en tijdens de 3FM awards werd hij recent verkozen tot beste Nederlandse hiphopartiest. Het is groot, groter, grootst voor de artiest, maar op AXE BLACKSTAGE zal hij het voor één keer klein houden. Typhoon: “Ik kijk er naar uit om dit intieme concert te spelen onder begeleiding van viool en accordeon. De afgelopen periode was heel intens in alle opzichten, waardoor het me heerlijk lijkt om nu in een intieme setting te spelen. Voor deze speciale gelegenheid laat ik mijn titanenband voor één keer thuis.”

Kensington
De lat ligt in ieder geval hoog voor Typhoon, na het spetterende optreden van Kensington twee weken geleden. Ram Huigen, brandmanager van AXE: “De eerste editie met veertig prijswinnaars die bijna op schoot zaten bij Kensington was overweldigend. Zowel voor het publiek als voor de band zelf. We kunnen niet wachten om te zien waarmee Typhoon ons gaat verrassen.”

Bekijk voor een sfeerimpressie de beelden van het eerste AXE BLACKSTAGE concert op www.axe.nl/blackstage.

Tags: