MENU

Bekijk: Trailer ‘American Heist’ met Adrien Brody

Back in time: 100 jaar verschillende cocktails

mei 18, 2015 reageren (0) Views: 1364 Life Redactie BLVD

Een nieuw begin met Avicii en Volvo Cars

De rumoerige menigte heeft al weken op dit ene moment gewacht. Duizenden tickets zijn er verkocht, vanuit de hele wereld zijn de bezoekers afgereisd naar zijn show. Het zien van de legendarische DJ Avicii als enige doel. De lichten zijn gedimd, het is stil. De verwachtingen zijn hoog, de druk op de schouders van de Zweedse Tim Bergling aanzienlijk én de meningen zijn hard. Hij weet er alles van af. Adem word ingehouden, het aftellen is begonnen. “Here is Avicii!”

Het gevoel van rust
325 shows per jaar, leven en werken in een privé-jet. Het niet zien van je huis, niet eens meer herinneren hoe het is ingericht, heimwee naar oude bekenden, familie en vrienden. Het achterna reizen van de zon, wakker worden in Sydney en naar bed gaan in Buenos Aires, ontbijten na de show. Het werd de jonge DJ allemaal teveel. De geruchtenmachine kwam op gang, Avicii was overspannen, moe en hij hing z’n koptelefoon aan de wilgen. Na een jaar van afwezigheid en rust is Avicii krachtig en vol energie weer terug.

Zweedse clip
Avicii heeft samen met Volvo Cars – eveneens van Zweedse herkomst – gewerkt aan de videoclip van het nummer ‘Feeling Good’. De clip is opgenomen in Stockholm en Osterlen en moet het gevoel van beide ‘merken’ bendadrukken; feeling good in en als Zweden.

Tags: , , ,