MENU

Fanatieke kerstmannen kennen geen rust

Als welk Valentijnstype ga jij naar Terug Naar Toen...

januari 30, 2020 reageren (0) Views: 671 Life Larissa Hendriks

Oops, did you do it again?

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij, hoe gaat het met jouw goede voornemens? Vaak hebben we even de goede moed erin, en wanneer het dan eens fout gaat “dan maar niet!”. Waarom verliezen we direct die voornemens? Mogen we alleen fris starten op 1 januari?

In dit artikel lees jij hoe je altijd fris kan beginnen aan jouw voornemens. Hiervoor hoeft het namelijk echt niet 1 januari te zijn! Jouw abonnement bij David Lloyd Gym stopt toch ook niet vandaag? Nee, precies, we gaan door!

Iedere dag, iedere minuut, iedere seconde

Waarin kan jij het verschil maken? Probeer het jezelf iedere dag af te vragen. Zeg jij vandaag nee tegen de verjaardagstaart op kantoor? Of heb jij voor jezelf een extra high intensity lesje BLAZE ingeboekt? Good for you! Vooral in deze koude wintermaanden kan het extra moeilijk zijn die deur uit te gaan en te gaan sporten.

Probeer een routine aan te maken, zoals een sportlesje onderweg naar werk of juist onderweg naar huis aan het einde van de werkdag. Zo maak jij er een tussenstop van en is het makkelijker door te pakken dan wanneer je warm thuis binnen gezeten hebt. Trust me, this works.

Je wordt beloond

Probeer jezelf niet te belonen met pizza en wijn, maar met jouw eigen gevoel van trots en discipline. Dit gevoel is nog beter dan het opgeblazen gevoel na het eten van junk food. En natuurlijk, moet je hier eens in de zoveel tijd ook gewoon van genieten. We leven maar één keer, laat de leuke momenten in de kroeg niet schieten. Dan boek je de volgende dag toch gewoon een extra lesje RHYTHM in? Perfect om direct al die calorieën er weer af te zweten.

Ken jij de MyZone al? Deze ‘belt’ meet jouw hartslag gedurende jouw workout. Na het invullen van al jouw gegevens als gewicht, lengte, leeftijd, etc. Kan dit systeem jou vertellen hoeveel je verbrand hebt na een workout en nog veel meer waaronder MEP’s. Deze zogenoemde MEP’s (MyZone Effort Points) zijn de punten die je spaart, waardoor je van brons naar zilver naar goud en verder gaat. Super goede motivatie dus, jij bent namelijk zelf jouw grootste tegenstander in de wedstrijd naar een fitte levensstijl.

Hoe zorg jij voor een beter 2020?