MENU

Elektrisch naar Italië, de groene roadtrip

Ontsnappen naar Jamaica via Instagram!

maart 29, 2020 reageren (2) Views: 3882 Travel Larissa Hendriks

We willen allemaal reizen, ook naar Portugal

Vluchten gecanceld, vakanties geannuleerd, we zien de zomer 2020 niet al te zonnig in. Turismo de Portugal heeft de boodschap over de toeristische bestemming aangepast van #CantSkipPortugal naar #CantSkipHope. Met dit initiatief geeft Turismo de Portugal de boodschap af om juist nu stil te staan, opnieuw te focussen en de inspanningen te bundelen zodat we verder kunnen.

Helaas pindakaas, we hebben er allemaal mee te maken. Wij willen reizen, landen willen toerisme ontvangen, vliegtuigen willen vliegen, maar het virus heeft ons nu onder controle. Turismo de Portugal heeft gelukkig nog altijd een prachtige positieve mindset, waar we met z’n allen een voorbeeld aan kunnen nemen!

“Het is tijd om na te denken. Het is tijd om een ​​pauze te nemen, voor het welzijn van de wereld. Voor nu kunnen we dromen van die ongelooflijke dagen die komen gaan. We zitten hier samen in”
Turismo de Portugal

Met nog een mooie bijpassende video wordt aangegeven dat ondanks het virus en de ellende die het met zich mee brengt, de Portugese landschappen en monumenten er nog zijn. En dit zal op ons blijven wachten, totdat we weer grenzen over kunnen en de reizen mogen maken waar we op dit moment alleen over mogen dromen.