MENU

We willen allemaal reizen, ook naar Portugal

Wegdromen bij deze stranden op La Palma…

april 6, 2020 reageren (3) Views: 4221 Travel Larissa Hendriks

Ontsnappen naar Jamaica via Instagram!

De Jamaica Tourist Board (JTB) gebruikt zijn digitale platform als virtueel “zorgpakket” om het gemoed van de volgers over de hele wereld te verlichten en te inspireren. Denk aan lekkere recepten, nieuwste reggae en dancehall-hits en wellness-sessies.

Op vrijdag 3 april om 20.00 uur Jamaica-tijd (op zaterdag 4 april, 03.00 uur Benelux-tijd) startte de JTB de Instagram Live-serie ‘Escape to Jamaica’ met een van de toonaangevende Dj’s van Jamaica, ZJ Sparks. De populaire DJ van ZIP 103 organiseerde een dansfeest met de nieuwste reggae en dancehall-hits live uit Jamaica, waardoor kijkers konden chillen en tot rust kwamen na nog een week van sociale afstand.

Wekelijks ontsnappen!

“Escape to Jamaica” zal wekelijks plaatsvinden op het Instagram-kanaal van de JTB. Naast het delen van “irie-vibes”, bevat de serie ook live kookdemo’s en vooraf opgenomen wellness-sessies. De eerste wellness-sessie is op maandag 6 april om 08.00 uur Jamaica-tijd (Benelux-tijd 15.00 uur), met Empress Thandi Wise, gecertificeerde yoga-instructeur van Rasta Wellness Centre en Jakes Hotel. Op woensdag 8 april om 17.00 uur Jamaica-tijd (Benelux-tijd 24.00 uur) start een kookdemonstratie met Andre Fowles, Food Network Chopped Champion en culinair ambassadeur voor restaurant Miss Lily’s in New York, Negril en Dubai.

“We zijn ons ervan bewust dat mensen in alle hoeken van de wereld willen ontsnappen aan wat er op dit moment gebeurt. Met deze live series biedt Jamaica een virtueel toevluchtsoord door middel van onze muziek, gastronomie, cultuur, gastvrije mensen en die onmiskenbare Jamaicaanse geest ”
Donovan White, directeur van de Jamaica Tourist Board.

Hieronder het huidige schema van de serie “Escape to Jamaica”:
• 3 april: ZJ Sparks – Zip 103
• 6 april: Empress Thandi Wise – gecertificeerde yoga-instructeur, Rasta Wellness
Centre en Jakes Hotel
• 8 april: Chef Andre Fowles – Food Network Chopped Champion en culinair
ambassadeur voor restaurant Miss Lily’s in New York, Negril en Dubai
• 10 april: DJ Delano – Renaissance Disco
• 15 april: Rousseau Sisters – Jamaicaanse zussen, eigenaren van SummerHouse in
Kingston en Auteurs van Provisions, The Roots of Caribbean Cooking
• 17 april: ZJ Chrome – Zip 103

Om deel te nemen, ga naar het Instagram-account van de JTB op www.instagram.com/visitjamaica. Neem deel aan het gesprek met #EscapetoJamaica