MENU

David Lloyd Amsterdam brengt de gym bij je binnen

Buikspieren trainen aan de eettafel

april 18, 2020 Reageren (1) Views: 4247 Fashion, Life Redactie BLVD

Motivatie voor die fitte after-quarantaine-body met Björn Borg

Hoe vinden we de motivatie zonder die sportlesjes bij de sportschool? Zonder die fanatieke sportleraar die schreeuwt wat je te doen staat? Of die motiverende mede-zweters om je heen? Dress to impress natuurlijk! Met een outfit uit de nieuwe sportcollectie van Björn Borg wil jij dat rondje rennen buiten, of die oefeningen doen in het park. Let’s go!

We hebben deze dagen allemaal wel wat tijd over (of moeten die gewoon even maken) en die gaan we nuttig gebruiken! Werk jezelf lekker in het zweet, maar doe dat natuurlijk wel in stijl. Denk je nu: ‘oké, ik heb die toffe outfit, maar wat moet ik in godsnaam doen op zo’n yogamatje?’, lees dan vooral verder!

Style on point? Nu nog de exercises!

Je kan nog zo’n tof outfitje dragen uit die collectie die Björn Borg gedropt heeft in samenwerking met het Londense DPM Studio, je zal alsnog voor lul staan als je halfbakken oefeningen staat te doen in het park. Gelukkig kan jij online genoeg oefeningen vinden, kijk maar even rond op social media, maar ook wij hebben natuurlijk een BLVD-workout samengesteld voor jou (en hier heb je niets voor nodig!). Steel de show in het park met de volgende oefeningen, 45 seconden lang, 4 rondes. Ready, set, sweat!

  1. Jump squats voor gespierde benen en billen (en ook wat uithoudingsvermogen)
  2. Push ups gewoon even doen! Desnoods met je knietjes op de grond
  3. Mountain climbers voor afgetrainde benen, buik, rug, core en armen
  4. Sit-ups want die laten je buispieren zo lekker branden
  5. Lunges (wissel telkens van been!) want iedereen houdt van ronde billen

Heb je er nog steeds geen vertrouwen in? Nog steeds bang om voor schut te staan? Kijk dan nog maar even hoe de kleding er in actie uitziet, dat is vast het laatste hoopje motivatie wat je nodig hebt om zo’n outfit aan te trekken en de deur uit te gaan.

De outfit in actie

De babes van de Bootyclub laten het je zien in hun IGTV workouts! Ook de Instagram van Björn Borg staat vol met mooie beelden. Go check it out voor meer sportieve inspiratie en (live) thuis workouts! Ook wij doen mee:

 

Björn Borg staat voor het inspireren en motiveren van elkaar om te gaan sporten (en zo een betere versie van jezelf te worden). De collectie bestaat uit items die allemaal volledig in tigerstripe camouflage stijl zijn, met zachte tinten van woestijnkleuren. We like! En wist je dat een aantal van de producten gemaakt is van gerecyclede materialen? Nog een pluspunt! Wij zijn fan zoals je merkt, ook trouwens van voorgaande collecties van Björn Borg, it motivates us!

 

Funfact: als je jezelf in je Björn Borg outfit tagt op Insta, delen ze jouw home workout met hun eigen global following #instafame.